De Noord 8

475000,- k.k.
Woonoppervlakte: 138 m2
Inhoud: 519 m3
Aantal kamers: 4 (3 slaapkamers)

Omschrijving

Wat een ligging, wat een locatie, wat een privacy, wat een uitstraling!

Deze woning is prachtig gelegen aan een van de mooiste straten in Ilpendam, de Noord. Heerlijk rustig groen van het Park aan de voorzijde en aan de achterzijde grenzend aan open vaarwater. Hier kunt u uw eigen boot aanmeren en varen richting het Noord Hollands kanaal. Vanaf het kanaal zijn vrijwel alle vaarwateren te bereiken, denk daarbij aan natuurgebied ‘Het Varkensland’ of vaar via Purmerend naar de kop van Noord Holland, met haar prachtige natuur en vaarwater. Vanaf Ilpendam vaart u binnen 20 minuten naar het IJ in Amsterdam, maar ook het Marker /IJsselmeer is goed te bereiken.

Ruimte, rust, landelijk maar toch dicht bij Amsterdam. In Ilpendam is dat mogelijk. Door de ligging van Ilpendam combineert u landelijk woningen met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Amsterdam centraal is op 15 minuten gelegen via de vrije busbaan, Purmerend is op 5 autominuten gelegen met alle voorzieningen.

Ilpendam heeft veel te bieden, denk daarbij aan een dorpswinkel, basisschool, een cafe / restaurant,
en een ‘dorpshuis’ waar doorlopend activiteiten worden georganiseerd. Zomers wordt er gezwommen in de ringvaart, tevens prachtig viswater, omringt door prachtige natuur.
Voor kinderen een prachtige omgeving om in op te groeien.

De woning is gelegen op een perceel grond van 392 m2 grond met veel privacy en veel mogelijkheden. Zo is er een groot bijgebouw van circa 30 m2 welke u kunt gebruiken als werkkamer of slaapkamer.

Begane grond: entree, ruime hal, trap naar 1e verdieping, toilet, woonkamer met zitkamer aan de achterzijde waar je een heerlijk zicht hebt op de fraaie tuin, een open keuken en toegang tot het bijgebouw.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers en badkamer.

2e verdieping: bergzolder, bereikbaar door middel van een vaste trap.