Derkinderenstraat 158

Woonoppervlak 86 m2
Erfpacht afgekocht tot 2055
Service kosten € 120,- per maand
Parkeerplaats in de garage aanwezig
Balkon op het westen

Omschrijving

Een mooi en goed uitgevoerd 3-kamer hoek appartement met parkeerplaats, lift aan de rand gelegen nabij het Rembrandpark en het Mercatorplein!

Bent u op zoek naar een fraai en nieuw appartement (2008) met alle luxe van nieuwbouw dan is dit een ideaal appartement! Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex welke is voorzien van een lift, gemeenschappelijke fietsenstalling en een eigen parkeergarage. De woning is goed ingedeeld en beschikt over een fijne lichte doorzonwoonkamer. Voorzien van een mooie open keuken en toegang naar het balkon. Via de gang zijn de twee slaapkamers te bereiken, net als de fraaie badkamer met mooie inloopdouche en een wastafel. In de gang is ook een separaat toilet met fontein in dezelfde stijl. En er is een fijn balkon aanwezig gelegen op het westen. Verder is er een GSO (satelliet) geplaatst op het dak van het gebouw, waarbij een aansluiting naar dit appartement is doorgetrokken. De eigen parkeerplaats in de afgesloten garage maakt het prettig wonen hier compleet.

Het appartement ligt op loopafstand van winkelgebied Mercatorplein, het Rembrandtpark, de levendige Jan Evertsenstraat en uitgaansgelegenheden als befaamd restaurant en club De School. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen: je bent zo in Amsterdam Centrum, met 10 min. fietsen is de Jordaan of het Vondelpark te bereiken. De Ring A10 (richting Utrecht, Den Haag of Zaandam) en station Lelylaan is op enkele auto- of fietsminuten afstand te bereiken, eveneens is er een bushalte in de straat en tramverbinding naar Centraal Station op 2 min. lopen.