Wil je een huis in Amsterdam kopen?

Een huis kopen in Amsterdam is momenteel geen pretje. Waar verkopers hun geluk niet op kunnen, zakt kopers daarentegen vaak de moed in de schoenen. Met 30 andere gegadigden een woning bekijken, biedingen doen die ver boven de vraagprijs liggen en dan nog van de verkopende makelaar te horen krijgen dat je niet de gelukkige bent geworden. Je bent nou eenmaal niet de enige die in Amsterdam een huis wil kopen.

Geliefd Amsterdam

Kopers stappen makkelijker over gebreken/tekortkomingen van woningen heen, om maar een huis in Amsterdam te kunnen kopen. Een groot gevaar, omdat de financiële consequenties vaak niet te overzien zijn. Linger OG is dé makelaar die je het best begeleidt bij het kopen van een huis in Amsterdam.

Jarenlange ervaring

Wij zijn, naast het feit dat wij het heel graag voor jou voor elkaar makelen, niet emotioneel gebonden met de woning en dan neem je doorgaans betere beslissingen. Door onze ruime ervaring in de Amsterdamse woningmarkt en onze goede reputatie, hebben wij bij onze collega-makelaars een hoge gunfactor. Verkopen aan een koper die met Linger OG koopt, is immers voor de verkopende makelaar zaken doen met een betrouwbare partij die zijn zaken op orde heeft. Naast het feit dat wij er gewoon voor zorgen dat je jouw droomwoning kunt kopen, doen wij natuurlijk veel meer.

Waarom een huis kopen in Amsterdam via Linger OG?

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om Linger OG in te schakelen als je een huis in Amsterdam gaat kopen. Wij nemen al het werk uit handen, zodat je verder geen zorgen hoeft te maken. Zo bepalen wij de juiste strategie om de woning te kunnen kopen, voeren wij deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te krijgen en zijn wij een gesprekspartner die alleen jouw belang vertegenwoordigt. Verder controleren wij de notariële akte van aflevering en de afrekening van de notaris. Als het dan uiteindelijk is gelukt jouw droomhuis te kopen, kun je altijd nog bij ons aankloppen voor de nazorg.

Wil je een huis in Amsterdam kopen? Neem dan contact op met Linger OG.