Huis taxeren

Vastgoedwaardering met expertise.

Linger OG is een vastgoed gecertificeerde en beëdigde taxateur in Amsterdam en omstreken. Hierdoor is ons makelaarskantoor bevoegd tot het uitvoeren van alle woningtaxaties. Wilt u graag NWWI Taxatie laten uitvoeren om erachter te komen hoeveel de woning precies waard is? Door het laten taxeren van uw eigen woning of de woning die u wenst te kopen weet u precies wat de woning waard is.

Onze ervaren makelaars met veel expertise in het taxeren van woningen helpen u graag bij de vastgoedwaardering. U kunt ons inschakelen voor woningverkopen, het aankopen van een woning of voor een eventuele hypotheekwijziging. Als erkend NWWI taxateur hebben wij een ruime ervaring in het taxeren van woningen in groot Amsterdam.

Met 3 makelaarskantoren in Amsterdam (Linger OG is gevestigd in het centrum aan de Elandsgracht 1, in Zuidoost op de Grubbehoeve 52 en in Amsterdam Noord op het Buikslotermeerplein 432) zijn wij altijd in de buurt voor advies betreffende taxaties. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Huis taxeren Amsterdam

Het laten taxeren van een woning is verplicht in Amsterdam als u een woning wilt kopen. De hypotheekverstrekker wil hiermee verzekeren dat u een reële prijs betaalt. Daarnaast kan het taxeren van een huis ook andere voordelen hebben. Ook al bent u niet van plan om te verhuizen. Wanneer de taxatiewaarde hoger is dan het oorspronkelijke aankoopbedrag, is het eventueel mogelijk dat de hypotheeklasten verlaagd kunnen worden. Schakel Linger OG in als erkende taxateur voor een professioneel taxatierapport.

Wilt u uw huis laten taxeren door een ervaren makelaar in Amsterdam? U kunt via onderstaand formulier uw taxatie in Amsterdam direct online aanvragen. Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Een professionele NWWI taxatie is al vanaf € 450,- excl. BTW mogelijk bij makelaarskantoor Linger OG.

Linger OG uw partner bij het taxeren van vastgoed

De taxateur van Linger OG zal de waarde van betreffende woning bepalen. Dit gebeurt aan de hand van een aantal factoren. Van invloed op het taxatierapport zijn de locatie, het aantal vierkante meters, bouwkundige staat van de woning, eventuele juridische aspecten, de aanwezigheid van een tuin of garage en de taxateur zal bekijken wat vergelijkbare huizen in de directe omgeving opbrengen. In het taxatierapport zijn onder andere deze zaken meegenomen, waardoor u precies weet wat de betreffende woning waard is.

Gratis waardebepaling

Voor een waarde-indicatie ten behoeve van een mogelijke verkoop kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Deze waardebepaling geeft u een duidelijke indruk van de huidige waarde van uw woning en de mogelijkheden bij een eventuele verkoop. Het verplicht u nergens toe. Wij komen graag eens vrijblijvend en kosteloos bij u langs om u uitgebreid te adviseren over de verkoopopbrengst, verkoopsnelheid en presentatiemogelijkheden.