Snel een professionele taxatie van je huis nodig?

Linger OG is een vastgoed gecertificeerde en beëdigde taxateur in Amsterdam en omstreken. Hierdoor is ons makelaarskantoor bevoegd tot het uitvoeren van alle woningtaxaties. Wil je graag een NWWI Taxatie laten uitvoeren om erachter te komen hoeveel de woning precies waard is? Door het laten taxeren van jouw eigen woning of de woning die je wenst te kopen weet je precies wat de woning waard is.

Onze ervaren makelaars met veel expertise in het taxeren van woningen helpen je graag bij de vastgoedwaardering. Je kunt ons inschakelen voor woningverkopen, het aankopen van een woning of voor een eventuele hypotheekwijziging. Als erkend NWWI taxateur hebben wij een ruime ervaring in het taxeren van woningen in groot Amsterdam.

Met 2 makelaarskantoren in Amsterdam (Linger OG is gevestigd in Amsterdam Noord op de Fazantenweg en in Amsterdam Zuidoost op de Grubbehoeve 52) zijn wij altijd in de buurt voor advies betreffende taxaties. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Huis taxeren Amsterdam

Het laten taxeren van een woning is verplicht in Amsterdam als je een woning wilt kopen. De hypotheekverstrekker wil hiermee verzekeren dat je een reële prijs betaalt. Daarnaast kan het taxeren van een huis ook andere voordelen hebben. Ook al ben je niet van plan om te verhuizen. Wanneer de taxatiewaarde hoger is dan het oorspronkelijke aankoopbedrag, is het eventueel mogelijk dat de hypotheeklasten verlaagd kunnen worden. Schakel Linger OG in als erkende taxateur voor een professioneel taxatierapport.

Wil je jouw huis laten taxeren door een ervaren makelaar in Amsterdam? Je kunt via onderstaand formulier jouw taxatie in Amsterdam direct online aanvragen. Wij zullen dan contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Een professionele NWWI taxatie is al vanaf € 750,- mogelijk bij makelaarskantoor Linger OG.

Linger OG jouw partner bij het taxeren van vastgoed

De taxateur van Linger OG zal de waarde van betreffende woning bepalen. Dit gebeurt aan de hand van een aantal factoren. Van invloed op het taxatierapport zijn de locatie, het aantal vierkante meters, bouwkundige staat van de woning, eventuele juridische aspecten, de aanwezigheid van een tuin of garage en de taxateur zal bekijken wat vergelijkbare huizen in de directe omgeving opbrengen. In het taxatierapport zijn onder andere deze zaken meegenomen, waardoor je precies weet wat de betreffende woning waard is.

Gratis waardebepaling

Voor een waarde-indicatie ten behoeve van een mogelijke verkoop kan je een gratis waardebepaling aanvragen. Deze waardebepaling geeft je een duidelijke indruk van de huidige waarde van jouw woning en de mogelijkheden bij een eventuele verkoop. Het verplicht je nergens toe. Wij komen graag eens vrijblijvend en kosteloos bij je langs om je uitgebreid te adviseren over de verkoopopbrengst, verkoopsnelheid en presentatiemogelijkheden.