Taxatie Amsterdam

Woningtaxatie met expertise.

Makelaarskantoor Linger OG helpt u, als vastgoed gecertificeerde en beëdigde taxateur, graag bij een taxatie in Amsterdam. Onze professionele makelaars in Amsterdam zijn bevoegd om woningen te taxeren als u deze wilt kopen, verkopen of als u wilt onderzoeken of een hypotheekwijziging mogelijk is. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent als u ons inschakelt.

Als erkend NWWI taxateur in Amsterdam hebben wij de deskundigheid in huis om woningen te taxeren in groot Amsterdam. Met 3 makelaarskantoren in Amsterdam (Linger OG is gevestigd in het centrum aan de Elandsgracht 1, in Zuidoost op de Grubbehoeve 52 en in Amsterdam Noord op de Buikslotermeerplein 432) zijn wij altijd in de buurt voor advies. U kunt hiervoor het formulier op deze pagina invullen en uw taxatie in Amsterdam eenvoudig online aanvragen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag en plannen een afspraak met u in. Een professionele NWWI taxatie in Amsterdam is al vanaf € 550,- excl. BTW mogelijk.

Laat uw huis taxeren in Amsterdam door Linger OG

Als u een huis in Amsterdam wilt kopen, is het verplicht om het huis te laten taxeren door een beëdigde taxateur. Deze verplichting, vanuit de hypotheekverstrekker, is in het leven geroepen om te verzekeren dat u een reële prijs betaalt. Ook als u uw woning wilt verkopen is het natuurlijk altijd fijn om te weten wat uw woning precies waard is. Dit geldt als u uw huis wilt verkopen in Amsterdam, maar ook als u niet wilt verhuizen zijn er voordelen aan het laten taxeren van uw woning. Wanneer de taxatiewaarde hoger is dan het oorspronkelijke aankoopbedrag van de woning, is het eventueel mogelijk dat de hypotheeklasten verlaagd kunnen worden.

Linger OG uw partner voor een taxatierapport in Amsterdam

Het bepalen van de waarde van de betreffende woning is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zal de locatie van de woning, het aantal vierkante meters, bouwkundige staat van het vastgoed, eventuele juridische aspecten en de aanwezigheid van een tuin, balkon of garage een rol spelen bij de hoogte van de taxatie in Amsterdam. Daarnaast zal de taxateur de woning vergelijken met andere woningen in de directe omgeving. Al deze zaken komen terug in het uiteindelijke taxatierapport. Wilt u graag een deskundig taxatierapport in Amsterdam aanvragen? De ervaren taxateurs van Linger OG helpen u graag verder.

Taxatie Amsterdam: Gratis waardebepaling

U kunt bij Linger OG een gratis waardebepaling aanvragen ten behoeve van een mogelijke verkoop. Via deze waardebepaling krijgt u een indruk van de huidige waarde van de woning. Bij een eventuele verkoop is deze informatie erg handig te hebben. Het is goed om te weten dat de waardebepaling van Linger OG u nergens toe verplicht. Wij komen graag eens vrijblijvend en kosteloos bij u langs om u uitgebreid te adviseren over de verkoopopbrengst, verkoopsnelheid en presentatiemogelijkheden.