Taxatie Amsterdam

Makelaarskantoor Linger OG helpt je, als vastgoed gecertificeerde en beëdigde taxateur, graag bij een taxatie in Amsterdam. Onze professionele makelaars in Amsterdam zijn bevoegd om woningen te taxeren als je deze wilt kopen, verkopen of als je wilt onderzoeken of een hypotheekwijziging mogelijk is. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent als je ons inschakelt.

Als erkend NWWI taxateur in Amsterdam hebben wij de deskundigheid in huis om woningen te taxeren in groot Amsterdam. Met 3 makelaarskantoren in Amsterdam (Linger OG is gevestigd in Noord op de Fazantenweg 53 en in Zuidoost op de Grubbehoeve 52) zijn wij altijd in de buurt voor advies. Je kan hiervoor het formulier op deze pagina invullen en de taxatie in Amsterdam eenvoudig online aanvragen. Wij gaan dan direct voor je aan de slag en plannen een afspraak met je in. Een professionele NWWI taxatie in Amsterdam is al vanaf € 575,- excl. BTW mogelijk.

Laat jouw huis taxeren in Amsterdam door Linger OG

Als je een huis in Amsterdam wilt kopen, is het verplicht om het huis te laten taxeren door een beëdigde taxateur. Deze verplichting, vanuit de hypotheekverstrekker, is in het leven geroepen om te verzekeren dat je een reële prijs betaalt. Ook als je jouw woning wilt verkopen is het natuurlijk altijd fijn om te weten wat jouw woning precies waard is. Dit geldt als je jouw huis wilt verkopen in Amsterdam, maar ook als je niet wilt verhuizen zijn er voordelen aan het laten taxeren van jouw woning. Wanneer de taxatiewaarde hoger is dan het oorspronkelijke aankoopbedrag van de woning, is het eventueel mogelijk dat de hypotheeklasten verlaagd kunnen worden.

Linger OG jouw partner voor een taxatierapport in Amsterdam

Het bepalen van de waarde van de betreffende woning is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zal de locatie van de woning, het aantal vierkante meters, bouwkundige staat van het vastgoed, eventuele juridische aspecten en de aanwezigheid van een tuin, balkon of garage een rol spelen bij de hoogte van de taxatie in Amsterdam. Daarnaast zal de taxateur de woning vergelijken met andere woningen in de directe omgeving. Al deze zaken komen terug in het uiteindelijke taxatierapport. Wil je een deskundig taxatierapport in Amsterdam aanvragen? De ervaren taxateurs van Linger OG helpen je graag verder.

Taxatie Amsterdam: Gratis waardebepaling

Je kan bij Linger OG een gratis waardebepaling aanvragen ten behoeve van een mogelijke verkoop. Via deze waardebepaling krijg je een indruk van de huidige waarde van de woning. Bij een eventuele verkoop is deze informatie erg handig te hebben. Het is goed om te weten dat de waardebepaling van Linger OG je nergens toe verplicht. Wij komen graag eens vrijblijvend en kosteloos bij je langs om je uitgebreid te adviseren over de verkoopopbrengst, verkoopsnelheid en presentatiemogelijkheden.