U overweegt om uw woning of appartement te verkopen. Linger OG doet dat vol enthousiasme en met inzet van hedendaagse marketingmiddelen. Wij zijn overtuigd van onze werkwijze en bieden deze daarom op – No cure-No pay- basis aan. Bij ons stopt het niet bij plaatsing op Funda. Wij gaan net dat stapje verder. In zowel onze marketingactiviteiten als in onze dienstverlening.

Intake en gratis waardebepaling

Het verkooptraject begint altijd met een intakegesprek. Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor dit gesprek. Wij willen weten wat uw wensen zijn en uiteraard willen wij uw woning zien om een goed advies te kunnen geven over de te hanteren verkoopstrategie. Onze makelaar informeert u tijdens dit gesprek duidelijk en helder over onze werkwijze, onze tarieven en mogelijkheden.

Verkoopplan op maat

Iedere woning, iedere eigenaar en elke situatie is anders. Dat is wat ons vak mooi maakt en waarom wij werken met een verkoopplan op maat. In dit verkoopplan zetten wij, nadat wij geluisterd hebben wat uw wensen zijn, uiteen voor welke prijs wij u adviseren om uw woning te koop te zetten. Welke marketingmiddelen wij verwachten in te moeten zetten en uiteraard wat wij gaan doen en wat u zelf wenst te doen. Bij ons kunt u alle kanten uit. Zo zijn er bijvoorbeeld opdrachtgevers die het leuk vinden om in het weekend zelf bezichtigingen te doen. Dat kan bij ons en vanzelfsprekend wordt ons tarief dan ook lager. Onze tarieven zijn helder en scherp. Ook hierin luisteren we naar de klant. Wij kunnen werken met een vast tarief, een percentage van de koopsom, een prestatietarief, of een combinatie hiervan. Daag ons uit, zouden wij zeggen.

Promotie & Marketing

Bij de verkoop van uw woning is het natuurlijk van essentieel belang dat u opvalt. Een in het oog springende presentatie met fraaie foto’s, video’s en plattegronden is een must. Ook hierin gaan wij weer even verder dan u gewend bent. Bij ons krijgt u altijd:

 

  • • Professionele fotografie
  • • Prominente plaatsing op Funda
  • • Opvallend te koop – bord
  • • Omwonendenmailing
  • • Inzet social media (Twitter, Facebook, Linkedin, Instagram)
  • • Full colour woningbrochure
  • • Benadering klantenbestand Linger OG
  • • Raampresentatie in HD op kantoren Linger OG en de Hypotheker

Fotografie

Bij de verkoop van een woning draait alles om het hebben van aantrekkelijk beeldmateriaal. Professionele fotografie van de woning is dus een onmisbare succesfactor. Wij werken samen met een ervaren specialist op dit vlak. Zij hebben alle technieken, apparatuur en ervaring in huis om elke woning op de perfecte manier te presenteren. Eyecatchers, unique selling points en de belangrijke ruimtes krijgen veel aandacht en komen haarscherp in beeld. Het spel van licht, perspectief en ruimte, kennen zij als geen ander.

Elke woning die wij verkopen presenteren wij naast de foto’s met:

Woningvideo

Zelf rondlopen in een woning zonder deze te bezoeken. Een goede video geeft het karakter van een huis optimaal weer en leidt mensen rond. Ze krijgen zo inzicht in de looproutes, de overgangen van kamers, ze zien details en ervaren het grotere geheel. Een video heeft grote impact en overtuigingskracht.

Plattegronden en NEN 2580 meetcertificaat

Een verkoopbrochure of -presentatie is niet klaar zonder de juiste feitelijke informatie en benodigde certificaten. Immers, geïnteresseerden willen graag zo concreet mogelijk weten wat zij mogen verwachten. Daarom verzorgen wij metingen en zorgen wij dat een presentatie is voorzien van kloppende, aantrekkelijke plattegronden. Een duidelijke plattegrond is van grote waarde bij een woningprofiel. Potentiële kopers kunnen zo al beginnen met het denkbeeldig inrichten van hun nieuwe woning. Elke woning presenteren wij met een 2D-, 3D- en een interactieve (inzoombare) plattegrond.

360° fotografie / virtuele tour

Een completer beeld geven is bijna onmogelijk. Met 360-gradenfotografie waant een potentiële koper zich al in de woning. Door te klikken op de interactieve panoramafoto’s bepaalt een potentiële koper zelf welke ruimtes hij virtueel bezoekt. Hij of zij leidt zichzelf rond en beleeft de woning vanaf afstand.

Funda.nl.  

Funda is verreweg de populairste huizenwebsite van Nederland. Waarom Funda?

Hierom:

5 miljoenUnieke bezoekers per maand

88%Heeft Funda in de afgelopen 3 maanden gebruikt bij de zoektocht naar een huis

81%Van de consumenten noemt Funda spontaan als huizenplatform

Wij plaatsen al onze woningen uiteraard ook op Funda.

Interesse in een gratis waardebepaling en verkoopplan op maat? Maak dan een afspraak met een makelaar bij u thuis.