Huis verkopen

Je overweegt jouw huis te verkopen. Linger OG helpt je graag op weg. Nodig één van onze makelaars geheel vrijblijvend uit voor een gratis waardebepaling van jouw huis. Je wordt niet alleen voorgelicht over de waarde van jouw woning, maar ook over de verkoopbaarheid, gemiddelde looptijden en de hanteren verkoopstrategie. Tevens geven wij een gratis waardebepaling van jouw woning weg en ontvang je van ons een verkoopplan op maat.

Optimale presentatie, maximaal resultaat

Een woning verkopen begint bij een goede presentatie. Al onze woningen worden gepresenteerd met professionele foto’s, plattegronden, 360 graden foto’s en een video. Zo zorgen wij voor een hoge ranking op onze eigen website en de diverse huizenwebsites:

  • Funda
  • Zoekallehuizen
  • Huislijn

Ook de inzet van Social Media bij de verkoop van jouw huis is de laatste jaren zeer belangrijk geworden. Het aantal mensen dat, bij de juiste inzet van Social Media, jouw te koop staande woning onder ogen krijgt is gigantisch. Zo heeft onze pagina op Facebook bijvoorbeeld al circa 1.500 volgers. Vandaar dat wij dit ook inzetten bij de verkoop van jouw appartement of woonhuis. Linger OG makelt het voor elkaar!

Te koop zetten, bezichtigen en onderhandelingen

Je wilt jouw huis verkopen tegen de juiste verkoopprijs en in een zo snel mogelijke tijd. Wij zorgen voor een optimale presentatie en een hoge ranking op de diverse websites. Bij Linger OG bepaal je zelf hoeveel je van onze diensten gebruik wilt maken. Zo kan je alle bezichtigingen zelf doen, of jij alleen ’s avonds en jouw makelaar overdag, of je geeft alles uit handen aan jouw Linger OG makelaar.

Bij Linger OG heb je altijd jouw eigen ervaren makelaar bij het verkopen van jouw huis in Amsterdam. Hierdoor profiteer je van korte lijntjes en uiteraard de beste prijs tegen de gunstigste voorwaarden.

De koopakte en de overdracht

Uiteraard zorgt Linger OG makelaars ervoor dat de koopakte juridisch waterdicht is. Je hebt geen problemen achteraf. Daarna is het eindelijk zover, je kunt jouw woning officieel overdragen aan de koper. Jouw Linger OG makelaar begeleidt de inspectie door de kopers en controleert de leveringsakte en de eindafrekening en is tevens fysiek aanwezig bij de notaris.

De drie vormen van verkoop:

Wij bieden drie pakketten aan bij het verkopen van je huis.

Makelaar Linger OG favicon

Pakket 1: zelf bezichtigingen doen
Bij pakket 1 doen wij alles, behalve het bezichtigen. De kosten van dit pakket zijn:

0,8% van de koopsom (exclusief btw)

Makelaar Linger OG favicon

Pakket 2: bezichtigingen samen doen
Bij pakket 2 doen wij wederom alles, maar bezichtigen doen we samen. We lopen dan niet samen door de woning, maar de eigenaar ’s avonds en in het weekend en wij doordeweeks. De kosten voor dit pakket zijn:

1,1% van de koopsom (exclusief btw)

Makelaar Linger OG favicon

Pakket 3: wij doen de bezichtigingen
Bij pakket 3 doen wij álle bezichtigingen. De kosten voor dit pakket zijn:

1,5% van de koopsom (exclusief btw)