• Woning verkopen?

    Courtage vanaf 0,8%

    Huis Verkopen

Huis verkopen

Huis verkopen 

U overweegt uw huis te verkopen. Linger OG helpt u graag op weg. Nodig één van onze makelaars geheel vrijblijvend uit voor een gratis waardebepaling van uw huis. U wordt niet alleen voorgelicht over de waarde van uw huis, maar ook over de verkoopbaarheid, gemiddelde looptijden en de hanteren verkoopstrategie. Tevens geven wij een gratis waardebepaling van uw woning weg en ontvangt u van ons een verkoopplan op maat.

Optimale presentatie, maximaal resultaat

Een woning verkopen begint bij een goede presentatie. Al onze woningen worden gepresenteerd met professionele foto’s, plattegronden, 360 graden foto’s en een video. Zo zorgen wij voor een hoge ranking op de diverse websites, waaronder funda, zoekallehuizen, huislijn en www.lingerog.com

Ook de inzet van Social Media bij de verkoop van uw huis is de laatste jaren zeer belangrijk geworden. Het aantal mensen dat, bij de juiste inzet van Social Media, uw te koop staande woning onder ogen krijgt is gigantisch. Zo heeft onze pagina op Facebook bijvoorbeeld al circa 1.500 volgers. Vandaar dat wij dit ook inzetten bij de verkoop van uw appartement of woonhuis. Linger OG makelt het voor elkaar…. Mede door de uitgekiende inzet van Social Media

Te koop zetten, bezichtigen en onderhandelingen

U wilt uw huis verkopen tegen de juiste verkoopprijs en in een zo snel mogelijke tijd. Wij zorgen voor een optimale presentatie en een hoge ranking op de diverse websites. Bij Linger OG bepaalt u zelf hoeveel u van onze diensten gebruik wilt maken. Zo kunt u alle bezichtigingen zelf doen, of u alleen ’s avonds en uw makelaar overdag, of u geeft alles uit handen aan uw Linger OG makelaar.

Bij Linger OG heeft u altijd uw eigen ervaren makelaar bij het verkopen van uw huis in Amsterdam. Hierdoor profiteert u van korte lijntjes en uiteraard de beste prijs tegen de gunstigste voorwaarden.

De koopakte en de overdracht

Uiteraard zorgt uw Linger OG makelaar ervoor dat de koopakte voor u juridisch waterdicht is. U heeft geen problemen achteraf. Daarna is het eindelijk zover, u kunt uw woning officieel overdragen aan de koper. Uw Linger OG makelaar begeleidt voor u de inspectie door de kopers en controleert voor u de leveringsakte en de eindafrekening en is tevens fysiek aanwezig bij de notaris. 

Tarieven

Wij bieden drie pakketten aan bij het verkopen van uw huis.

Bij pakket 1 doen wij alles, behalve het bezichtigen.
De kosten van dit pakket zijn: 0,8% van de koopsom ex BTW.

Bij pakket 2 doen wij wederom alles, maar bezichtigen doen we samen. We lopen dan niet samen door de woning, maar de eigenaar ’s avonds en in het weekend en wij doordeweeks.
De kosten voor dit pakket zijn: 1,1% van de koopsom ex BTW.

Bij pakket 3 doen wij álle bezichtigingen.
De kosten voor dit pakket zijn: 1,5% van de koopsom ex BTW.

Naast deze pakketten bieden wij ook nog maatwerk.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER VERKOOPMAKELAAR LINGER OG

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie!
Ik had een gecompliceerde situatie, maar de managers van Linger OG heeft me heel goed geholpen – vooral Mr. Linger en Jose Poorta (die tijdens het verkoopproces nieuw bij het bedrijf was). Ik was erg blij om te werken met hen. Ze waren vriendelijk maar hardwerkend, aanhoudend, beschikbaar en ondersteunende.
Ze hebben een heel goed kwaliteit van de dienstverlening, en zijn eerlijk en betrouwbaar.
Zeer belangrijke eigenschappen in een makelaar!

Jessica LehrerDERDE LOOIERSDWARSSTRAAT, AMSTERDAM

Dankzij mijn vriend Rik kwam ik in contact met Jorgo Willems. Nadat ik eerder een niet zo’n goede ervaring had met een andere makelaar was het een verademing om Jorgo te hebben als makelaar. Op alle vragen had hij een antwoord en hij wist op alle fronten voordelig voor je te denken. Kosten besparen op notaris etc. Wij hebben zowel bij verkoop als aankoop makelaar gebruikt en hij heeft zich minstens 110% ingezet voor ons. Het is geen hobby van ons verhuizen maar mocht het nog een keer voorkomen dan weet ik wie ik moet kiezen als makelaar.
Bedankt Jorgo voor alle hulp. ( ook na de verkoop en aankoop is Jorgo niet vies om je te hulp te schieten).

Robin BrouwerBUTENDRAAIERIJ, AMSTERDAM

LINGER OG
AMSTERDAM EN AMSTERDAM ZUID-OOST