Wil je jouw huis in Amsterdam verkopen?

Je overweegt jouw huis te verkopen in Amsterdam. Linger OG helpt je graag op weg. Nodig één van onze makelaars geheel vrijblijvend uit voor een gratis waardebepaling van jouw huis. Je wordt niet alleen voorgelicht over de waarde van jouw huis in Amsterdam, maar ook over de verkoopbaarheid en de gemiddelde looptijden. Tevens geven wij een gratis waardebepaling van jouw woning weg en ontvang je van ons een verkoopplan op maat.

Huis verkopen Amsterdam: Optimale presentatie, maximaal resultaat

Een woning verkopen begint bij een goede presentatie. Al onze woningen worden gepresenteerd met professionele foto’s, plattegronden, 360 graden foto’s en een video. Zo zorgen wij voor een hoge ranking op de diverse websites, waaronder Funda, Zoekallehuizen, Huislijn en onze eigen website.

Ook de inzet van Social Media bij de verkoop van jouw huis in Amsterdam is de laatste jaren zeer belangrijk geworden. Het aantal mensen dat, bij de juiste inzet van Social Media, jouw te koop staande woning onder ogen krijgt is gigantisch. Zo heeft onze pagina op Facebook bijvoorbeeld al meer dan 1000 volgers. Vandaar dat wij dit ook inzetten bij de verkoop van jouw appartement of woonhuis in Amsterdam. Linger OG makelt het voor elkaar…. Mede door de uitgekiende inzet van Social Media.

Te koop zetten, bezichtigen en onderhandelingen

Je wilt jouw huis in Amsterdam verkopen tegen de juiste verkoopprijs en in een zo snel mogelijke tijd. Wij zorgen voor een optimale presentatie en een hoge ranking op de diverse websites. Bij Linger OG bepaal je zelf hoeveel je van onze diensten gebruik wil maken. Zo kan je alle bezichtigingen zelf doen, of alleen ’s avonds en jouw makelaar overdag, of je geeft alles uit handen aan jouw OG Linger-makelaar.

Bij Linger OG heb je altijd jouw eigen ervaren makelaar bij het verkopen van jouw huis in Amsterdam. Hierdoor profiteer je van korte lijntjes en uiteraard de beste prijs tegen de gunstigste voorwaarden.

De koopakte en de overdracht

Uiteraard zorgt jouw Linger OG makelaar ervoor dat de koopakte voor je juridisch waterdicht is. Je hebt geen problemen achteraf. Daarna is het eindelijk zover, je kunt jouw huis in Amsterdam officieel overdragen aan de koper. Jouw OG Linger makelaar begeleidt de inspectie door de kopers en controleert de leveringsakte en de eindafrekening en is tevens fysiek aanwezig bij de notaris.

Tarieven

Wij bieden drie pakketten aan bij het verkopen van jouw huis.

Makelaar Linger OG favicon

Pakket 1: zelf bezichtigingen doen
Bij pakket 1 doen wij alles, behalve het bezichtigen. De kosten van dit pakket zijn:

0,8% van de koopsom (exclusief btw)

Makelaar Linger OG favicon

Pakket 2: bezichtigingen samen doen
Bij pakket 2 doen wij wederom alles, maar bezichtigen doen we samen. We lopen dan niet samen door de woning, maar de eigenaar ’s avonds en in het weekend en wij doordeweeks. De kosten voor dit pakket zijn:

1,1% van de koopsom (exclusief btw)

Makelaar Linger OG favicon

Pakket 3: wij doen de bezichtigingen
Bij pakket 3 doen wij álle bezichtigingen. De kosten voor dit pakket zijn:

1,5% van de koopsom (exclusief btw)

Wil je jouw huis in Amsterdam verkopen? Neem dan contact op met Linger OG Makelaar.