Kansje hoor dit….

Verscholen achter een groene wal, op enkele minuten fietsen van bijvoorbeeld de NDSM werf, vind je deze oase. Besloten maar toch open, privacy maar toch weids, deze plek met 2 parkeerplaatsen vangt alles.

De woonboot is oud, maar heeft jarenlang als knus thuis gediend na een hard leven als kantoortje op de deltawerken. Daarvoor heeft hij dienst gedaan als kolenvervoerder langs de binnenwateren en is aan vervanging toe.
De huidige eigenaren hebben in de huidige situatie heel fijn gewoond, maar begrijpen ook dat nieuwe eigenaren waarschijnlijk een nieuwe boot zouden willen. De tuin is ca. 16×20 m

Locatie
Deze woonboot is zeer centraal gelegen. Je hebt een leuk uitzicht over de Landsmeerderdijk en de ring A10 is snel en makkelijk te bereiken. Het geheel ligt op 5 minuten fietsen van de pont, die je naar het centrum van Amsterdam brengt. Met voorzieningen als diverse winkelcentra, sport en recreatie binnen handbereik en landelijk Noord op enkele fietsminuten afstand kun je hier nog jaren met veel plezier wonen!

Een bootje aanleggen? Dat kan, geen probleem. Waternet rekent wel liggeld, maar dat is te overzien.

Voor de woonboot “US Wente” die 21,87 lang is en 5,13 breed is een vergunning voor onbepaalde afgegeven en deze is overdraagbaar. De tuin en grond zijn al jaren om niet in gebruik bij de (voorgaande) eigenaren van de ark.

Algemene Informatie

Adres
Appelweg 40
Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Liggingen
aan water, vrij uitzicht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
80 m2
Inhoud
258 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
71 m2

Comfort

Dak type
plat dak
Isolatievormen
dakisolatie, muurisolatie, geen isolatie

Stedenbouwkundige info

Perceel oppervlakte
320 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Appelweg 40, Amsterdam

€ 425.000,- k.k.
  • 2
  • 1
  • 80 m2

Interesse in deze woning?

Bel ons!
020-623 63 77
Stel een vraag