Heerlijk startersappartement in het hippe Bos en Lommer! Dit sfeervolle 2-kamerappartement heeft een heerlijk balkon op het westen (middag- en avondzon) met uitzicht op de siertuin aan de achterzijde en een ruime eigen berging in de onderbouw.

Buurtje
De woning is gelegen in stadsdeel West, op loopafstand van de winkels op het Bos en Lommerplein, het mooie Erasmuspark, cultuurpodium Mozaïek en het Westergasterrein. Bos & Lommer heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Het ene na het andere hippe tentje opent hier z’n deuren, een kleine greep uit het rijke aanbod; OKO, The Piano Bar, Samen, Bar Roseval en Wilde Westen. Een heerlijke plek om te wonen en te leven dus!

Indeling
Het appartement is gelegen op bel-etage en kent de volgende indeling: Gemeenschappelijke portiek; entree; hal; meterkast; separaat toilet. Aan de achterzijde is de keuken gelegen. Vanuit de keuken is er toegang tot het zonnige balkon (Westen). De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft eveneens toegang tot het balkon. Via de slaapkamer is de badkamer te bereiken welke is voorzien van douche en wastafel. De woning heeft een ruime eigen berging in de onderbouw.

Vereniging van Eigenaren:
Zowel de administratie alsmede het technische beheer is ondergebracht bij Th. Jansen beheer.
De servicekosten zijn € 72,36 voor de woning en € 8,04 voor de berging per maand. Stukken zijn op aanvraag te verkrijgen.

De grond is belast met gemeentelijke erfpacht, de jaarlijkse canon is nog lange tijd vooruitbetaald tot en met 2052. Heeft u een vooruitziende blik?

Kenmerken:
– Woonoppervlakte van ca 41 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
– Ruime berging onder de woning
– Praktische indeling en heerlijk zonnig balkon
– Oplevering in overleg

Algemene Informatie

Adres
Lucellestraat 25H
Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Liggingen
in woonwijk
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
41 m2
Inhoud
136 m3
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
6 m2

Comfort

Dak type
plat dak
Isolatievormen
dubbel glas

Stedenbouwkundige info

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Lucellestraat 25H, Amsterdam

€ 250.000,- k.k.
  • 2
  • 1
  • 41 m2
  • 1942

Interesse in deze woning?

Bel ons!
020-623 63 77
Stel een vraag