Te huur
€ 1.950,- p/m

Catharina van Rennesstraat 5-2, Amsterdam

106 m2 - 3 slaapkamers

Ruim en lekker licht appartement met drie slaapkamers en twee balkons in Amsterdam Oud-Zuid, op korte afstand van de Zuidas.

*ENGLISH TEXT BELOW* Op de derde verdieping van dit goed onderhouden complex ligt dit net afgewerkte appartement met 2 balkons, zodat u altijd een plekje heeft om van de zon te genieten. De woonkamer is voorzien van een openhaard. De keuken is aparte en lekker ruim met toegang naar een van de balkon, 3 goede slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer met een separaat toilet. Boodschappen hoeft u ten slotte niet de trap op te sjouwen, want er is een lift aanwezig.

Ligging: De Catharina van Rennesstraat bevindt zich precies tussen de Zuidas en winkelcentrum Gelderplandplein aan de ene kant en de winkels, coffee corners en lunchrooms in de Beethovenstraat aan de andere kant. Hardlopen kan in het Beatrixpark en werkt u buiten de stad dan bevindt station Zuid WTC zich op loopafstand. Een concert in het Concertgebouw, winkelen in de Van Baerlestraat en PC Hooftstraat of een uurtje Rijksmuseum, alle voorzieningen zijn binnen enkele minuten fietsen bereikbaar.

Bijzonderheden:
Woonoppervlak: ca.106 m2
Lift aanwezig
2 maanden borg
Huur € 1950,- per maand
Stookkosten per maand: € 100,-
excl.: electra en gas
Veel parkeerruimte
Geschikt voor maximaal 2 volwassenen
Berging beneden ( makkelijk voor de fietsen)

‘Oud-Zuid’’neighbourhood, in short distance of the Zuidas. On the third floor of this well maintained complex you’ll find this a nice finished apartment with 2 balconies where always have a place to enjoy the sun. The livingroom is very light and there is a fire place. There is a separate kitchen wich is very spacious, there are 3 bedrooms and a new bathroom and a separate toilet. And there is an elevator in the complex.

Area The Catharina van Rennesstraat is exactly in the middle of the Zuidas and shopping centre Gelderlandplein on the one side and the shops, coffee corners and lunchrooms in the Beethovenstraat on the other side. Jogging or a lazy afternoon are possible in the Beatrixpark on the other side of the road, and if you work outside the city, train station Zuid WTC is in walking distance. A concert in the Concertgebouw, shopping in the Van Baerlestraat and P.C. Hooftstraat or spending an hour or so in the Rijksmuseum, all amenities are within a few minutes.

Details
106 m2 of living space
Elevator
Rent: € 1950 a month ( excl. utilities )
€100,- a month for the heating
2 months depostit
Exclusive gas electricity and heating
Easy parking: 2 car parking permission.
suitable for up to two adults
Storage room: c.a. 7-8 m2. Good for bikes inside.

Algemene Informatie

Adres
Catharina van Rennesstraat 5-2
Huurprijs
€ 1.950,- p/m
Liggingen
Aan rustige weg
Woonopp.
106 m2
Inhoud
327 m3

Comfort

Dak type
Plat dak
Isolatievormen
Dubbelglas

Indeling

Kamers
4
Slaapkamers
3

Wat is mijn huis waard?

Benieuwd naar de waarde van je huis? Ontvang binnen 24 uur gratis een indicatie van de waarde.

Vraag direct aan

Plan een bezichtiging voor dit huis