Verkocht o.v.
€ 400.000,- k.k.

Ben van Meerendonkstraat 20, Amsterdam

84 m2 - 3 slaapkamers - bouwjaar 2007

Licht en ruim 4 kamerappartement (CA 84M2) met met loggia en grote raampartijen.

IJburg is duidelijk in opkomst en biedt een jachthaven met veel restaurants aan het water, nieuwe trendy cafés, een bioscoop en theater, diverse activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur, diverse parken, een watersportvereniging en artistieke winkels in Amsterdam . Wat opvalt aan de bevolkingssamenstelling is dat hier veel creatieve en ondernemende mensen wonen. Dit zie je terug in de bijzondere architectuur waar bewoners vaak de hand in hadden. Het Diemerpark, ter grootte van twee keer het Vondelpark en waar je naar hartenlust kunt wandelen, rennen, fietsen en skaten, ligt op loopafstand. Er is een voetbal- en hockeyclub en het park heeft zelfs een eigen strand met ligweide.

Indeling:

entree, hal, 2 slaapkamers aan voorzijde

Op Haveneiland bevindt zich een winkelcentrum met onder andere ambachtelijke verswinkels, diverse lunch- en espressobars, een grote Albert Heijn, een biologische supermarkt, HEMA, Vomar, kappers, Action en Bruna met een PostNL postkantoor. Er is een wekelijkse markt op het plein achter het winkelcentrum. Verder zijn er voorzieningen als basisscholen, het IJburg College voor voortgezet onderwijs (VWO, HAVO en VMBO), kinderopvang, bibliotheken, sportscholen en een medisch centrum. IJburg Zuid heeft ook veel voorzieningen zoals diverse supermarkten, slagerij Kaddour en een bakkerij onder dit appartement aan de Ben van Meerendonkstraat. Daarnaast mag de grote jachthaven E. Peek genoemd worden; deze is ook op loopafstand. Door het vele omringende water en de bevaarbare kanalen heeft IJburg een maritieme inslag. Elke lente zomer kun je volop genieten van dit vakantie-eiland aan het strand van ijburg en in de winter kun je heerlijk uitwaaien.

IJburg is een waterrijke, rustige en inspirerende omgeving. Een ideale locatie om te wonen met het centrum van Amsterdam via tram 26 op 10 minuten afstand. De A1, A9 en de ring A10 zijn binnen een minuut te bereiken. Het is een prachtig alternatief voor mensen die ruim willen wonen, in de stad en daarbuiten, maar toch verbonden willen blijven met het centrum van Amsterdam. Kortom een heerlijk centrale waterrijke plek om te wonen.

Bijzonderheden:

– Prachtige nieuwbouw uit 2007, dus goed geïsoleerd en voorzien van energielabel A.
– Erfpacht is afgekocht tot 15 december 2055.
– Maakt deel uit van een actieve en professioneel beheerde VVE.
– De maandelijkse bijdrage aan de VVE (servicekosten) bedraagt: € 164,31 per maand
– De VVE beschikt over een MJOP (meerjaren onderhoudsplan).
– Woning is aangesloten op stadsverwarming.

Algemene Informatie

Adres
Ben van Meerendonkstraat 20
Koopprijs
€ 400.000,- k.k.
Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht
Woonopp.
84 m2
Inhoud
274 m3

Comfort

Dak type
Plat dak
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd

Indeling

Kamers
4
Slaapkamers
3

Wat is mijn huis waard?

Benieuwd naar de waarde van je huis? Ontvang binnen 24 uur gratis een indicatie van de waarde.

Vraag direct aan

Plan een bezichtiging voor dit huis