Makelaar Amsterdam Noord

Stadsdeel Amsterdam Noord is waarschijnlijk hét Amsterdamse stadsdeel dat het meest in opkomst is. Waar er op 1 januari 2018 ongeveer 43 duizend woningen in Amsterdam Noord stonden, is de prognose dat dat dit er in 2025 ruim 52 duizend zullen zijn. In 2019 opende Linger OG haar derde vestiging aan de Buikslotermeerplein en verhuisde in 2021 naar de Fazantenweg 53 in Amsterdam Noord.

Nieuwbouwprojecten in Amsterdam Noord

Er is de laatste jaren een aantal prachtige nieuwbouwprojecten gerealiseerd in Amsterdam Noord. Zo is de populaire Banne de laatste jaren flink vernieuwd (met de oplevering van het nieuwe winkelcentrum) en krijgt het Noorderkwartier veel positieve aandacht door de verscheidenheid aan woningen die er verkocht zijn. Andere projecten in Amsterdam Noord die in de steigers staan en worden aangeboden door jouw makelaar in Amsterdam Noord, zijn: De Vrije Kade aan de Noordelijke IJ-oevers en Gare du Nord (het stationsgebied waar de komende tijd veel woningen zullen worden opgeleverd).

Cultuur en groenvoorzieningen

Hét paradepaardje van stadsdeel Amsterdam Noord is natuurlijk de NDSM werf. De voormalige scheepswerf is de laatste jaren uitgegroeid tot een hotspot op cultureel gebied. Zo zijn horecagelegenheden als Noorderlicht, de IJ-kantine en Loetje aan het IJ (met het prachtige uitzicht over het IJ en de rest van de stad) niet meer weg te denken. De komende jaren zullen er ook in dit gebied een hoop woningen worden gerealiseerd via jouw makelaar in Amsterdam Noord. Ook het aantal groenvoorzieningen in stadsdeel Amsterdam Noord neemt zienderogen toe. De bekendste parken zijn het Noorderpark, het Vliegenbos en de Schellingwouderbreek. Recreatiegebied het Twiske om de hoek maakt het totaalplaatje klaar. Het kopen van een huis in Amsterdam Noord wordt steeds aantrekkelijker. Dit heeft als logisch gevolg dat het verkopen van jouw huis in Amsterdam Noord ook lucratiever wordt. Makelaarskantoor Linger OG begeleidt je als makelaar in Amsterdam Noord graag bij dit traject.

Huis kopen of verkopen Amsterdam Noord

Zoals gezegd is Amsterdam Noord qua woningen het snelst groeiende stadsdeel van de hoofdstad. Voorheen zei men nog weleens dat Amsterdam Noord niet bij Amsterdam zou horen, maar dat is wel verleden tijd. Door de vele prachtige nieuwbouwprojecten, cultuur- en groenvoorzieningen is het voor veel mensen veel aantrekkelijker geworden in Amsterdam Noord te komen wonen. Het stadsdeel is niet langer het lelijke eendje van de stad en door het groeiende aantal woningen kopen en verkopen steeds meer mensen een huis in Amsterdam Noord. Linger OG heeft onlangs op de Fazantenweg 53 een vestiging geopend. Loop eens binnen als je jouw huis in Amsterdam Noord wilt verkopen of zelf een huis wilt kopen.

Makelaar Amsterdam Noord

Linger OG heeft in de jaren aardig wat ervaring opgedaan op de woningmarkt in Amsterdam Noord en is uitgegroeid tot een specialist met een flink marktaandeel in dit stadsdeel. Jorgo Willems, makelaar bij Linger OG, is er opgegroeid en heeft 9 jaar bij een makelaarskantoor in Amsterdam Noord gewerkt. Hij kent de ins en de outs van dit stadsdeel. Ben je van plan een huis te kopen of te verkopen in Amsterdam Noord, laat je dan begeleiden door jouw eigen Linger OG-makelaar in Amsterdam Noord.

Bekijk ons aanbod huur- en koopwoningen in Amsterdam Noord en omgeving.

Neem contact met ons op of bezoek ons kantoor aan de Fazantenweg 53 in Amsterdam Noord.