Jouw makelaarskantoor in Amsterdam

Linger OG is een proactief makelaarsbedrijf met twee vestigingen in Amsterdam, dat zich voornamelijk richt op de bemiddeling bij aan- en verkoop, aan- en verhuur van onroerend goed in en rondom Amsterdam. Wil je graag een huis kopen of je huis juist verkopen in Amsterdam of omstreken, maar ben je nog op zoek naar de juiste makelaar? Neem dan contact op met Linger OG voor een vrijblijvend gesprek.

Speerpunten

Ons huidige team bestaat uit veelal jonge mensen. Amsterdammers die wonen in Amsterdam en daar ook zijn opgegroeid. Amsterdamse makelaars, met de drive die nodig is om jouw belangen te behartigen. Linger OG onderscheidt zich met de volgende speerpunten:

  • Enthousiasme
  • Ervaren medewerkers
  • Scherpe tarieven
  • Brede openingstijden
  • Doelgericht
  • Optimaal resultaat
  • Maximale exposure en uitgebreide internetstrategie
  • Altijd je eigen vaste contactpersoon

3 makelaarskantoren in Amsterdam

Linger Onroerendgoed Bemiddeling is al jaren een begrip in Amsterdam en heeft door zijn ruime ervaring een uitstekende reputatie opgebouwd als toonaangevend makelaarskantoor in Amsterdam. Linger OG is gevestigd in Zuidoost op de Grubbehoeve 52 en in Amsterdam Noord op de Fazantenweg 53. Graag nodigen wij je uit op ons kantoor om kennis te komen maken en te beoordelen of onze filosofie aansluit op jouw verwachtingen van een prettige samenwerking.

Beweeglijke Amsterdamse woningmarkt

Een ieder merkt dat de woningmarkt de laatste jaren, en dan vooral in Amsterdam, op zijn kop staat. De huizenprijzen stegen in 2017 met 13,5%. Deze ontwikkelingen vragen bij het kopen, verkopen of verhuren van jouw huis om een makelaar die hier op kan inspelen. Wij zijn dat dynamische, no-nonsense makelaarskantoor uit Amsterdam, met de expertise en ervaring om jou in dit traject zonder problemen te begeleiden.

Contact

Wil je je woning verkopen of verhuren in Amsterdam of omstreken? Of wil je een woning kopen in Amsterdam en omstreken? Schakel dan een ervaren Linger OG makelaar Amsterdam in. Neem gerust contact met ons op.