Makelaar Amsterdam Zuidoost

Het stadsdeel Amsterdam Zuidoost werd ingesteld in 1987 en heeft een oppervlakte van ruim 22 km2. De laatste jaren is het aantal woningen binnen het stadsdeel explosief gestegen. In 2006 opende Linger OG haar eerste vestiging aan de Grubbehoeve in Amsterdam Zuidoost. De makelaars van Linger OG zijn hier in de buurt opgegroeid en weten alles van de lokale markt. Linger OG is dus dé perfecte makelaar in Amsterdam Zuidoost.

Beweeglijke woningmarkt

Net als de rest van Amsterdam, heeft stadsdeel Zuidoost te maken met een woningmarkt die op zijn kop staat. De huizenprijzen stegen de afgelopen tijd weer fors. Deze ontwikkelingen vragen bij het kopen, verkopen of verhuren van jouw huis om een makelaar die hier op in kan spelen. Wij zijn die makelaar in Amsterdam Zuidoost die je het best kan begeleiden bij dit traject.

Voordelen

Waarom zou je Linger OG als makelaar inschakelen als je een huis wilt kopen, verkopen, huren of verhuren in Amsterdam Zuidoost? Naast het feit dat onze enthousiaste medewerkers veel ervaring hebben op de lokale markt, bieden wij ook scherpe tarieven, zijn wij doelgericht en gaan wij voor het optimale resultaat. Verder zorgen wij voor maximale exposure en een uitgebreide internetstrategie. Wij zijn bereid onze verkoopdiensten op ‘No cure, No pay-basis’ aan te bieden. Wat inhoudt dat je ons alleen courtage (duur woord voor bemiddelingsprovisie) betaalt als wij ook daadwerkelijk jouw woning in Amsterdam Zuidoost verkocht hebben.

Huis kopen of verkopen Amsterdam Zuidoost

Linger OG opende haar eerste vestiging in Amsterdam Zuidoost. Ook in dit stadsdeel, dat wordt gescheiden van Amsterdam door de gemeenten Ouder-Amstel en Diemen, staat de huizenmarkt op haar kop. Rodney Linger, oprichter van Linger OG, is in Zuidoost geboren en kent de plaatselijke huizenmarkt als zijn broekzak. Het stadsdeel staat bekend als een ware smeltkroes van diverse culturen en de laatste jaren is de Arena Boulevard met onder andere de Johan Cruyff Arena en Ziggodome een ware trekpleister geworden. Wil je een huis kopen in Amsterdam Zuidoost of jouw huis verkopen, loop dan eens binnen bij Linger OG op de Grubbehoeve 52.

Contact met onze makelaars in Amsterdam Zuidoost

Wil je jouw woning verkopen of verhuren in Amsterdam Zuidoost of omstreken? Of wil je een woning kopen in Amsterdam of omstreken? Schakel dan één van onze ervaren Amsterdamse makelaars van Linger OG in. Graag nodigen wij je uit op ons kantoor (Grubbehoeve 52 in Amsterdam Zuidoost) om kennis te komen maken en te beoordelen of onze filosofie aansluit op jouw verwachtingen van een prettige samenwerking.

Linger OG…. Makelt het voor elkaar!

Bekijk ons aanbod huur- en koopwoningen in Amsterdam Zuidoost en omgeving.

Neem contact met ons op of bezoek ons kantoor op Grubbehoeve in Amsterdam Zuidoost.