Makelaar Amsterdam Oost

Stadsdeel Amsterdam Oost telde op 1 januari 2018 bijna 69.000 woningen. Door de vele uitdagende nieuwbouwprojecten in dit authentieke stadsdeel zal het aantal woningen de komende jaren toenemen tot bijna 80.000 in 2025. Dus nóg meer mogelijkheden om de komende jaren jouw huis te kopen of te verkopen in Amsterdam Oost via Linger OG Makelaars.

Perfecte balans tussen nieuwbouw en oudere woningen

Stadsdeel Amsterdam Oost heeft een prachtige mix van oudere- en nieuwbouwwoningen. Met enerzijds de Watergraafsmeer, Indische buurt en de Weesperzijde, Oosterparkbuurt, Dapperbuurt, Transvaalbuurt en Oostpoort (in de volksmond ook wel Oud-Oost genoemd) en aan de andere kant de nieuwbouwgebieden Amstelkwartier, IJburg en het Oostelijk Havengebied waar steeds meer mensen een huis kopen.

Nieuwbouwprojecten in Amsterdam Oost

Momenteel wordt een hoop nieuwbouwprojecten gerealiseerd in Amsterdam Oost, wat betekent dat er veel mensen hun droom in vervulling zien gaan en de komende jaren hun gewenste huis in Oost zullen kopen. Een van de grootste en bekendste nieuwbouwlocaties is het Amstelkwartier. Het is de bedoeling dat de wijk uiteindelijk 5000 woningen zal tellen. Een andere nieuwbouwlocatie die volop in ontwikkeling is, is het Cruquisgebied, helemaal op het laatste puntje van de Oostelijke Handelskade.

Huis kopen of verkopen Amsterdam Oost

Amsterdam Oost werd officieel pas als stadsdeel ingesteld in 2010, als samenvoeging van de vroegere stadsdelen Oost-Watergraafsmeer en Zeeburg. De woonomgeving is zeer divers, met aan de ene kant de authentieke woningen in Watergraafsmeer en de Indische buurt, en aan de andere kant de realisatie van vele nieuwbouwprojecten. Amsterdams’ grootste trots Ajax en Johan Cruyff zijn opgegroeid in Amsterdam Oost en met het Tropenmuseum kent Oost een van de populairste trekpleisters van de stad. Een huis kopen of verkopen in Amsterdam Oost? Neem dan snel eens contact op met Linger OG.

Culturele hotspots in Oost

De Watergraafsmeer, wat door het grote Ajax én bewoner Johan Cruyff in de jaren 70 wereldberoemd werd, het Tropenmuseum met verhalen over de hele wereld en de Dappermarkt. Zomaar drie trekpleisters die Amsterdam Oost rijk is. Deze bekende hotspots in combinatie met de opkomst van vele hippe koffiewinkeltjes en trendy kledingwinkels die het stadsdeel bezit, maakt Amsterdam Oost steeds aantrekkelijker om een huis te kopen.

Makelaar Amsterdam Oost

Ook in stadsdeel Amsterdam Oost heeft jouw Linger OG Makelaar al veel mensen mogen begeleiden in het kopen en verkopen van hun huis. Door de ruime ervaring op de plaatselijke woningmarkt en de goede reputatie, hebben de Linger OG Makelaars een hoge gunfactor bij collega-makelaars in Amsterdam Oost. Linger OG is de partij die je het beste kan begeleiden bij het kopen of verkopen van jouw huis in Amsterdam Oost.

Bekijk ons aanbod huur- en koopwoningen in Amsterdam Oost en omgeving.

Neem contact met ons op of bezoek één van onze kantoren in Amsterdam.