Makelaar Almere

In 1976 startte men met de bouw van de stad Almere. De wijk Almere-Haven was het eerste stadsdeel en nu ruim 40 jaar later zijn hier meer stadsdelen bijgekomen met elk zijn eigen specifieke karaktereigenschappen. Zo staat Almere-Haven bekend om de stadse uitstraling, Almere Stad heeft veel weg van een binnenstad die zich kan meten met andere grote steden in Nederland. Almere-Buiten met de prachtige Oostvaardersplassen, Almere Hout dat bekend staat om de mooie natuur. Dat Almere hierdoor erg in trek is door huizenbezitters is dan ook niet verwonderlijk. De vele shopmogelijkheden, de perfecte ligging ten opzichte van de Randstad en mooie stranden en parken, maakt Almere zeer geliefd door zijn inwoners. Genoeg redenen dus om een huis in Almere te kopen. Wij als makelaarskantoor in Almere helpen je graag bij de aankoop, verhuur of verkoop van je woning in Almere.

GROENE EN WATERRIJKE STAD ALMERE

Het is tegenwoordig niet voor te stellen, maar 50 jaar geleden bestond Almere nog niet. Tegenwoordig is Almere de 8e stad van Nederland qua grootte, en staat het bekend door de groene en waterrijke uitstraling met 42 kilometer aan kustlijn. Aan de lange kustlijn zijn tal van gezellige strandjes te vinden met veel watersportactiviteiten voor jong en oud. De populairste stranden zijn het Noorderplassenstrand, het Zilverstrand, het Stedenwijkstrand, het Lumièrestrand en het Fantasiestrand. De natuurparken in Almere staan wereldwijd bekend om de mogelijkheden voor prachtige wandel- en fietsroutes. De Oostvaardersplassen met al haar unieke wildlife is een erg populair natuurgebied in Nederland. Breng al wandelend of fietsend een bezoek aan de wilde paarden, vossen, herten en ijsvogels of bezoek het Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders voor een mooie indruk over de historie van de Oostvaardersplassen. Nog een pareltje van Almere; de Lepelaarsplassen. Een waar vogelparadijs met een uniek landschap en ruim 300 verschillende soorten vogels, waardoor de plassen erg geschikt zijn voor wandelaars en vogelspotters.

HUIS KOPEN, VERHUREN OF JE EIGEN HUIS BOUWEN ALMERE

Kopen, huren of een eigen huis bouwen in Almere? Almere is een zeer diverse stad met oneindige mogelijkheden. De vele duurzame nieuwbouwprojecten in Almere rondom het water of in de stad bieden potentiële kopers een grote diversiteit aan woningen. Onze makelaars in Almere helpen je graag bij het vinden van je droomwoning. De prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed en Almere ligt op steenworp afstand van Utrecht en Amsterdam. Almere staat natuurlijk niet zomaar hoog op Funda als één van de populairste gemeenten in Nederland. Hierbij helpt natuurlijk dat er voor elke leeftijd genoeg te beleven valt in Almere. Goede scholen, veel sportverenigingen, heerlijke restaurants en een binnenstad die 7 dagen per week open is biedt ook voor shoppers veel mogelijkheden.

LINGER OG MAKELAAR IN ALMERE

Wil jij een huis kopen of verkopen in Almere? Een makelaar in Almere met kennis over de plaatselijke huizenmarkt is hierin onmisbaar. Linger OG is de perfecte partner voor de aankoop- of verkoop van je woning. Zeker in deze tijden zorgt deskundig advies van een makelaar ervoor dat je de juiste prijs krijgt voor de woning, of je deze nou koopt of verkoopt. Onze ervaren makelaars in Almere helpen je graag van A tot Z in het aankoop- en/of verkoopproces. Ook als je je huis wilt verhuren of juist huren in Almere zijn wij je graag van dienst.