Makelaar Amsterdam Centrum

Stadsdeel Amsterdam Centrum is veruit het meest levendige gebied van de hoofdstad, met de hoogste bevolkingsdichtheid. Volgens velen een van de mooiste plekken ter wereld om te wonen. Met onder andere de Amstel, de gezellige terrassen, de Jordaan, de Oostelijke eilanden, de Haarlemmerbuurt en de Wallen is stadsdeel Amsterdam Centrum een perfecte plek een huis te kopen voor mensen die van reuring houden.

Spaarzame nieuwbouw in het Centrum

Er wordt de laatste jaren veel aan gedaan om het Centrum haar stadse uitstraling te behouden. Dat is ook gelijk de reden waarom er weinig nieuwbouw wordt ontwikkeld. Zo nu en dan komt er wel een interessant nieuwbouwproject voorbij, zoals bijvoorbeeld de Keizer in de Spuistraat. Een mooie historische plek waar stadswoningen, appartementen en studio’s worden gerealiseerd. Een unieke stek in Amsterdam Centrum om een huis te kopen.

Grachtengordel

Potentiële kopers die een huis willen kopen in het Centrum en hun eigen huis willen verkopen, zijn vooral afhankelijk van de bestaande woning op bijvoorbeeld de Grachtengordel. De gordel ligt aan de vier hoofdgrachten van Amsterdam; De Keizersgracht, Herengracht, Prinsengracht en de Singel. Dat de Grachtengordel mensen vanuit de hele wereld trekt, blijkt wel uit het feit dat de Grachtengordel in 2010 werd toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst. Maar liefst 3 procent van dit stadsdeel bestaat uit water.

Huis kopen of verkopen Amsterdam Centrum

Amsterdam Centrum is wellicht het meest geliefde woongebied van onze hoofdstad. Dit terwijl er in vergelijking met andere stadsdelen maar weinig nieuwe woningen worden gebouwd, om zo de stadse uitstraling te behouden. In het Centrum is altijd iets te beleven. Met Amsterdamse makelaars die alles weten van de plaatselijke huizenmarkt, is Linger OG de perfecte partner om een huis te kopen of te verkopen in Amsterdam Centrum. En een goede makelaar is juist in een gebied waar de vraag veel hoger is dan het aanbod, onmisbaar.

Makelaar Amsterdam Centrum

Met twee vestigingen in Amsterdam, wordt gelijk de binding van makelaarskantoor Linger OG met Amsterdam Centrum verklaard. Wil je een huis kopen, of wil je goed begeleid worden bij het verkopen van jouw huis, loop dan eens bij ons kantoor binnen voor een vrijblijvend gesprek. Of kijk eens op de website van Linger OG voor het aanbod aan huur- en koopwoningen in het geliefde en prachtige stadsdeel Amsterdam Centrum.

Bekijk ons aanbod huur- en koopwoningen in stadsdeel Amsterdam Centrum en omgeving.

Neem contact met ons op of bezoek ons kantoor aan de Fazantenweg 53 in Amsterdam Noord of Grubbehoeve 52 in Amsterdam Zuidoost.