Makelaar Amsterdam West

Stadsdeel Amsterdam West is wellicht het gebied in Amsterdam dat de laatste jaren de grootste metamorfose heeft ondergaan. De mooie mix van oudere buurten als Westerpark, Bos en Lommer, de Baarsjes en Oud-West enerzijds en nieuwbouwgebieden als Marktkwartier en Houthaven anderzijds maakt het de ideale plek om een huis te kopen.

Amsterdam West is hip

De prachtige parken Westerpark, Rembrandtpark en Erasmuspark zijn ideale locaties waar altijd wel iets te beleven valt. Één van de bekendste, en nog steeds aan populariteit winnende festivals, is de Rollende Keukens. Jaarlijks bezoeken ruim 100.000 foodies dit gemoedelijke, culturele eetfestival. Tel hierbij de Hallen in Oud-West en de Sunday Market in Westerpark bij op, en Amsterdam West is de komende jaren nog aantrekkelijker om een huis te kopen of jouw huis te verkopen.

Nieuwe woningen in Amsterdam West

Zoals eerder vermeld, worden er momenteel een hoop nieuwe woningen gebouwd in Amsterdam West. Zoals bijvoorbeeld ‘het Marktkwartier’, waar de komende jaren tussen het Westerpark en de Jordaan een compleet nieuwe woonwijk zal herrijzen. De grootste nieuwbouwlocatie die in Amsterdam West wordt ontwikkeld, is echter in de Houthavens. Met ‘de Pontsteiger’ als visitekaartje; een prachtig futuristisch gebouw aan het IJ met uitzicht over heel Amsterdam. De opkomst van deze locaties zorgen ervoor dat Amsterdam West in 2025 het stadsdeel zal zijn met de grootste woningvoorraad. De perfecte plek dus om een huis te kopen in de toekomst en jouw eigen huis eventueel te verkopen.

Huis kopen of verkopen Amsterdam West

Amsterdam West is een samenvoeging van de vroegere stadsdelen Oud-West, Westerpark, de Baarsjes en Bos en Lommer. Het stadsdeel is in de jaren flink veranderd en steeds interessanter geworden voor woningzoekenden. De verwachting is zelfs dat Amsterdam West in 2025 het stadsdeel is met de meeste woningen in de stad. Zo wordt in de Houthavens, ooit een van de belangrijkste handelshavens ter wereld, het gebied omgetoverd tot een levendige groene eilanden-wijk. Een van de gebieden in Amsterdam West om een huis te kopen of jouw eigen huis te verkopen.

Makelaar Amsterdam West

In stadsdeel Amsterdam West heeft Linger OG een flink marktaandeel weten te bemachtigen. Ben je van plan jouw huis te verkopen en/of een nieuw huis te kopen in Amsterdam West, neem dan makelaarskantoor Linger OG eens in overweging. Door onze ervaring in dit stadsdeel, en de binding met de buurt is Linger OG de perfecte makelaar in Amsterdam West om je te begeleiden.

Bekijk ons aanbod huur- en koopwoningen in Amsterdam West en omgeving.

Neem contact met ons op of bezoek één van onze kantoren in Amsterdam.