Makelaar Amsterdam Zuid

Stadsdeel Amsterdam Zuid is momenteel hét stadsdeel met de meeste woningen. Dit aantal zal de komende jaren oplopen tot bijna 83 duizend in 2025. Amsterdam Zuid wordt steeds aantrekkelijker om een huis te kopen of te verkopen. Buurten als Oud Zuid, de Pijp en de Rivierenbuurt winnen nog steeds aan populariteit.

Nieuwbouw in Amsterdam Zuid

Waar de Zuidas voorheen voornamelijk bekend stond om haar zakelijke uitstraling, wordt er de laatste jaren ook steeds meer de nadruk gelegd op wonen. De gemeente streeft ernaar op de Zuidas de komende jaren 2000 extra woningen per jaar te realiseren. Andere nieuwbouwlocaties in Amsterdam Zuid die momenteel vol in ontwikkeling zijn, zijn het Asscherkwartier in de Pijp en de Fred in de Stadionbuurt. Mooie gebieden om in de toekomst een huis te kopen.

Cultuur en ontspanning

Amsterdam Zuid is niet alleen de perfecte plek om jouw huis te kopen of te verkopen. Ook voor liefhebbers van mooie parken is Amsterdam Zuid een walhalla. Met het Sarphatipark, het Amstelpark, het Beatrixpark en natuurlijk het Vondelpark bezit het stadsdeel de mooiste parken van de hoofdstad. Ook op het gebied van cultuur staat Amsterdam Zuid goed op de kaart. Drie van de bekendste musea van heel Nederland zijn in Amsterdam Zuid gehuisvest: het Rijksmuseum, het Vincent van Goghmuseum en het Stedelijk Museum. Tel daar het welbekende Concertgebouw bij op en Amsterdam Zuid mag zich een culturele hotspot noemen.

Huis kopen of verkopen Amsterdam Zuid

Amsterdam West is binnenkort het stadsdeel met de meeste woningen, maar op dit moment is dat nog Amsterdam Zuid. De samenvoeging van de vroegere stadsdelen Oud-Zuid en Zuideramstel. Één van de belangrijkste pijlers is de Zuidas, voorheen vooral bekend vanwege de werkgelegenheid, maar de laatste jaren ook steeds meer als woongelegenheid. Dit in combinatie met de geliefde parken Amstelpark, Beatrixpark en het Vondelpark en culturele hotspots als het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Vincent van Gogh museum, maakt Amsterdam Zuid een steeds aantrekkelijkere plek een huis te kopen of jouw huis te verkopen.

Makelaar Amsterdam Zuid

Ook in Amsterdam Zuid heeft Linger OG de afgelopen jaren een groot marktaandeel weten te bereiken. Jouw Linger OG Makelaar José Poorta, heeft daar een grote rol ingespeeld. Sinds jaar en dag woont zij in Amsterdam Zuid, en heeft ze door haar ervaring in dit stadsdeel al veel mensen aan hun droomhuis geholpen. Wil je een huis kopen of jouw huis verkopen in Amsterdam Zuid, laat je dan begeleiden door jouw Linger OG Makelaar in Amsterdam Zuid.

Bekijk ons aanbod huur- en koopwoningen in Amsterdam Zuid en omgeving.

Neem contact met ons op of bezoek ons kantoor op de Elandsgracht in Amsterdam Centrum.