Wil je een huis in Amsterdam kopen? Aankoopmakelaar Linger OG!

Bij het kopen van een huis komt nogal wat kijken. Er zijn nog altijd een hoop mensen, die ervoor kiezen geen aankoopmakelaar Amsterdam in te schakelen als zij een huis willen kopen. In die gevallen krijg je alleen te maken met een verkoopmakelaar, die er alles aan zal doen om het huis voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Wij van Linger OG hebben de kennis en ervaring om je zo goed mogelijk te begeleiden bij het kopen van jouw nieuwe woning. Dat is de voornaamste reden om Linger OG in te zetten als jouw aankoopmakelaar in Amsterdam.

Huis aankopen in Amsterdam

Een huis kopen in Amsterdam is momenteel nog een aardige klus. De vraag is veel hoger dan het aanbod. Kopers stappen makkelijker over gebreken/tekortkomingen van woningen heen, om maar een huis in Amsterdam aan te kunnen kopen. Dit neemt de nodige risico’s met zich mee, omdat de financiële gevolgen vaak niet te overzien zijn. Linger OG is dé ideale aankoopmakelaar in Amsterdam om je in dit traject te begeleiden.

Voordelen van aankoopmakelaar Amsterdam Linger OG

Naast het feit dat wij een gesprekspartner zijn die alleen jouw belang vertegenwoordigt, doen wij natuurlijk nog veel meer voor je. Allereerst bepalen wij, in samenspraak met jou als koper, de strategie om de woning te kunnen kopen. Deze strategie is door onze kennis van de huizenmarkt en lokale regelgeving vaak zeer doordacht en doeltreffend. Verder inspecteren we de bouwkundige staat van jouw droomwoning, adviseren wij je of een bouwkundige keuring noodzakelijk is en letten wij op de ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen. Uiteindelijk inspecteert jouw aankoopmakelaar de woning voor de overdracht bij de notaris en zijn wij altijd te bereiken voor de nazorg.

Bij Linger OG heb je altijd jouw eigen ervaren makelaar bij het verkopen van jouw huis in Amsterdam. Hierdoor profiteer je van korte lijntjes en uiteraard de beste prijs tegen de gunstigste voorwaarden.

Vrijblijvend gesprek met onze aankoopmakelaars in Amsterdam

Wij zijn emotioneel niet gebonden aan de woning die je wilt kopen, vandaar dat wij als aankoopmakelaar de juiste keuzes kunnen maken voor het aankopen van jouw woning. Wij doen er, met succes, alles aan om zoveel mogelijk van de prijs af te krijgen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd welke huizen wij hebben aangekocht? Bekijk hier ons overzicht.