Slide

Linger OG Makelaars Amsterdam

Jouw makelaar voor verkoop, aankoop, taxatie en verhuur in Amsterdam en omstreken

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

aankoopmakelaar Amsterdam

Wil jij een huis kopen in Amsterdam en zoek je een deskundige aankoopmakelaar die je ondersteunt van A tot Z? Zeker in de huidige oververhitte Amsterdamse huizenmarkt is het belangrijk om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Samen met de aankoopmakelaar van Linger OG begin je de zoektocht naar geschikte woningen. De aankoopmakelaar zal aan de hand van je wensen een lijst opstellen van interessante woningen die te koop staan. Uiteraard kan je zelf ook op zoek gaan naar geschikte woningen op bijvoorbeeld Funda.

Samen met de makelaar bezichtig je vervolgens de verschillende woningen die voldoen aan jouw criteria. Tijdens deze bezichtigingen zal de makelaar je adviseren over de staat van de woning, wijst je op eventuele zaken als gebreken en/of tekortkomingen, adviseert over de koopsom en zal hij desgewenst een bouwkundige expert inschakelen om de daadwerkelijke staat van de woningen te achterhalen.

Zonder de deskundige ondersteuning van een aankoopmakelaar in Amsterdam kom je misschien later voor verrassingen te staan. Gezien de grote financiële belangen is het dus te allen tijde aangeraden om een aankoopexpert in te schakelen.

De rol van de aankoopmakelaar in Amsterdam

Als koper ben je wellicht teveel gefocust op algemene zaken tijdens een bezichtiging, zodat je bij het complete plaatje eventuele tekortkomingen uit het oog kan verliezen. De aankoopmakelaar onderzoekt de staat van de woning, geeft advies over de koopsom, presenteert het bod, onderhandelt met de verkoper en biedt ondersteuning tijdens het tekenen van de koopovereenkomst.

De makelaar van Linger OG neemt direct een hoop stress bij je weg als koper. Wellicht is er ruimte om de koopsom lager te krijgen door middel van het voorstellen van reparaties of aanpassingen. Immers, je betaalt natuurlijk liever te weinig dan te veel. Zeker in Amsterdam kan de expertise van een aankoopmakelaar een hoop geld schelen. Met onze jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van woningen in Amsterdam weten wij precies waar wij op moeten letten. Zodoende geven wij altijd het beste advies waarin jouw belangen leidend zijn.

Voordelen van een aankoopmakelaar

  • Aan de hand van jouw wensen woningen selecteren
  • Ondersteunen en ontzorgen tijdens bezichtigingen
  • Objectieve blik jegens de te kopen woning en gebreken
  • Technische informatie (bestemmingsplannen etc.)
  • Professionele onderhandelingstechnieken
  • Bouwkundig rapporteurs in netwerk
  • De beste notarissen en taxateurs in netwerk
  • Begeleiding bij het tekenen van de koopovereenkomst

De ervaring en expertise van de aankoopmakelaars van Linger OG

Het kopen van een huis is misschien wel één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Door onze jarenlange expertise in de Amsterdamse huizenmarkt weten onze aankoopmakelaars precies welke zaken extra aandacht verdienen als je een huis wilt kopen. Tijdens het gehele proces, van bezichtigingen tot aan het tekenen van de koopovereenkomst, zal onze ervaren aankoopmakelaar je begeleiden en adviseren. Heb je een vraag of wil je graag vrijblijvend kennismaken met onze aankoopmakelaars in Amsterdam? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Makelaarskantoor Linger OG helpt je graag bij het vinden en kopen van je droomwoning in Amsterdam.