VERKOCHT
€ 370.000,- k.k.

Bijlmerdreef 987, Amsterdam

83 m2 - 3 slaapkamers - bouwjaar 2005

RUIM 4-KAMERAPPARTEMENT MET LIFT, BERGING EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS

Dit appartement maakt onderdeel uit van een modern appartementencomplex gebouwd rond 2005, met een centrale ligging in de wijk en een uitstekende verbinding met de auto of het openbare vervoer.

LOCATIE:
Het moderne appartementencomplex gebouwd rond 2005, heeft een uitstekende verbinding met de auto en het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn er verschillende winkels in winkelcentrum Ganzenpoort. Je pakt de fiets en bent in “no time” bij de Amsterdamse Poort als ook ook bij de Arena Boulevard met onder andere de Pathé Bioscoop, AFAS live, Ziggo Dome en uiteraard de Johan Cruijff Arena. Het groene Nelson Mandelapark ligt in de buurt en iets verder de Gaasperplas met eigen strand en volop zwemgelegenheid.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid is uitstekend. Met de bus, lijn 41 en 66 voor de deur en op 300 meter afstand het metrostation. De auto roep je op vanuit de parkeergarage en je bent binnen enkele minuten op de A10 of A9. Het centrum van Amsterdam is in 15 minuten te bereiken met de auto of metro.

PARKEREN:
Parkeren kan in de buurt op straat (gratis parkeren, ook voor je bezoek). Zelf heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats in de onderliggende -volledig automatische- parkeergarage. Dit houdt in dat de auto wordt geparkeerd in een volledig afgesloten ruimte, veilig en vorstvrij in de wintermaanden.

INDELING:
De afgesloten entree geeft toegang tot het algemene trappenhuis óf je pakt de lift; beide brengen je naar de vijfde en bovenste etage. Bij de voordeur is er een fijn terras waar je ongestoord kunt zitten. De ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken: 3 ruime slaapkamers, een grote badkamer met douche, toilet, wastafel en een lekker ligbad, een ruime berging met aansluiting voor de wasmachine, tweede separate toilet en een super lichte living met open keuken.

KENMERKEN
• Gebouwd in 2005
• Stadsverwarming en centrale voorziening voor water
• Grote raampartijen
• Dubbel glas en goede isolatie
• Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage
• Eigen berging in de onderbouw
• Een centrale afgesloten entree met lift
• Intercom-installatie met videofoon.
• Terras bij de entree
• Ruime hal met toegang tot alle vertrekken
• 3 slaapkamers
• Aparte ruimte voor berging, wasmachine- en drogeropstelling.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het beheer van de actieve vereniging van eigenaren wordt door een professionele partij verzorgd, NEWOMIJ. Er is een huishoudelijk reglement opgesteld, een MJOP en er wordt regelmatig vergaderd.
De servicekosten bedragen € 255,35 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE GROND
De woning staat op erfpachtgrond in eigendom bij de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot en met 15 april 2053.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Linger OG, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeftomtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Algemene Informatie

Adres
Bijlmerdreef 987
Koopprijs
€ 370.000,- k.k.
Woonopp.
83 m2
Inhoud
262 m3

Comfort

Dak type
Plat dak
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd

Indeling

Kamers
4
Slaapkamers
3

Wat is mijn huis waard?

Benieuwd naar de waarde van je huis? Ontvang binnen 24 uur gratis een indicatie van de waarde.

Vraag direct aan

Plan een bezichtiging voor dit huis