VERKOCHT
€ 345.000,- k.k.

Kievitstraat 3A, Amsterdam

42 m2 - 1 slaapkamer - bouwjaar 1921

Geweldig leuk 2 kamer appartement met tuin op het zuidwesten!

Dit zeer verfijnde 2-kamerappartement maakt deel uit van een gemeentelijk monument en is onder architectuur gebouwd. Het gebouw waar het appartement deel van uit maakt is in de jaren 20 van de vorige eeuw gerealiseerd en wordt gekenmerkt door de ‘rationele-stijl’ van bouwen. Omdat het in die tijd vrij duur was om te bouwen werden er zoveel mogelijk woningen gerealiseerd in 1 gebouw zodat zoveel mogelijk mensen een eigen onderkomen hadden.

Appartement
Het appartement is knus maar voorziet in elk comfort. Hier en daar kan de woning wel een likje verf of een opknapbeurt gebruiken. De indeling is efficiënt zodat je maximaal gebruik maakt van de ruimte die er is. Achter in de heerlijke tuin op het zuidwesten staat een vrijstaande stenen berging en is voorzien van de nodige aansluitingen.

Indeling
Hal, entree, meterkast, toilet met douche en wastafel, slaapkamer (voorzijde) en woonkamer( (achterzijde) met open keuken ene toegang tot de tuin

Algemeen
Dit deel van Amsterdam-Noord kenmerkt zich door zijn diversiteit en inclusiviteit. De echte volkswijk dankt zijn huidige karakter aan een goede mix van sociale huur- en koopwoningen. Hierdoor ontstaat een interessante mix van mensen met uiteenlopende statuur en achtergrond. Niet alleen de bewoners zijn divers maar ook het aanbod aan recreatiemogelijkheden en aanbod van ondernemingen in de buurt is zeer kleurrijk en divers. Uiteraard zijn openbaarvervoer en uitvalswegen goed geregeld. Met pont, NZ-lijn of gewoon door IJ-tunnel richting het centrum maar uitwijken naar omliggende dorpen en steden of verder is natuurlijk ook zeer goed mogelijk met de Ring A10 op 3 autominuten afstand. De vogelwijk zelf wordt met name gebruikt door bestemmingsverkeer en is daardoor ook voor kinderen relatief veilig.

Het complex heeft een zeer actieve VvE en voldoende reserves in kas voor regulier onderhoud dat wordt uitgevoerd op basis van een meerjaren-onderhoudsplan. Aanvraag voor eeuwigdurend afkopen erfpacht is gedaan obv de gunstige voorwaarden.

Bijzonderheden:
– Kozijnen zullen worden vervangen, extra bijdrage voldaan door verkoper.
– Erfpacht afgekocht tot 31-12-2054.
– Woonoppervlak van 42m ².
– Perceeloppervlak 60 m ².
– Bouwjaar 1921.
– Woning bevindt zich op steenworp afstand van een bushalte, de snelwegoprit en een school.
– Tuin op het zuidwesten
– Centrale ligging.

Algemene Informatie

Adres
Kievitstraat 3A
Koopprijs
€ 345.000,- k.k.
Woonopp.
42 m2
Inhoud
169 m3

Comfort

Dak type
Plat dak
Isolatievormen
Muurisolatie, Dubbelglas

Indeling

Kamers
2
Slaapkamers
1

Wat is mijn huis waard?

Benieuwd naar de waarde van je huis? Ontvang binnen 24 uur gratis een indicatie van de waarde.

Vraag direct aan

Plan een bezichtiging voor dit huis