VERKOCHT
€ 275.000,- k.k.

Kinkerstraat 14-2, Amsterdam

41 m2 - 1 slaapkamer

LET OP! WONING WORDT VERKOCHT IN VERHUURDE STAAT!

HUURDER HEEFT HUURCONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD. HUURINKOMSTEN BEDRAGEN € 13.800,- PER JAAR
(€ 1150,- PER MAAND)

NB! PROPERTY IS SOLD IN RENTED CONDITION!

TENANT HAS RENTAL CONTRACT FOR AN INDEFINITE PERIOD. RENTAL INCOME AMOUNTS € 13,800 PER YEAR
(€ 1150 PER MONTH)

Als je in dit appartement je woonkamerramen wagenwijd opengooit, kan je toch niet anders denken dan: “geef mij maar Amsterdam….”. Niet gek ook, want je woont hier op de grens tussen de Kinkerbuurt en de Jordaan, op een steenworp afstand van het Johnny Jordaanplein.

Met een fijne woonkamer met twee grote kiepramen, een rustige slaapkamer aan de achterkant van de woning en een aparte badkamer en wc is dit een huis om je echt Amsterdams in thuis te voelen: gezellig, hartelijk en mooi. En wist je dat Johan Cruyff hier net onder je, op nummer 12, een schoenenzaak had in 1969?

KENMERKEN
-In de bruisende Jordaan en Kinkerbuurt
-Veel lichtinval door grote kiepramen
-Aparte badkamer
-Moderne keuken
-Goed onderhouden appartement van 41 m2

WONEN
Wat een daglicht! Als je binnenstapt in deze mooie woning uit het eind van de 19e eeuw valt het meteen op dat er overal in dit huis prachtige raampartijen zitten. Dat geeft flink wat ruimte aan dit echte stadsappartement. Als je binnenkomt, vind je aan je linkerhand de keuken met aangrenzende eetruimte, het balkon en de aangrenzende slaapkamer. Links van de entree vind je de wc, tegenover de entree zit de badkamer, en rechts vind je de woonkamer. Dit huis is dan ook helemaal ideaal ingedeeld – je gebruikt iedere vierkante meter op de allerbeste manier.

Mooi detail van het hele huis: er ligt een prachtige houten vloer op de grond. Die vloer doet je er ook binnen aan herinneren dat je hier aan de prachtige Kinkerstraat woont.

BUITENLEVEN
In dit appartement zit je af en toe lekker met een glaasje wijn op je balkonnetje. Maar zeg zelf; vanaf deze centrale plek, met de Kinkerstraat, de Elandsgracht en de Jordaan als hart, wil je er toch iedere dag op uit. De buurt is heerlijk levendig met allerlei koffiebarretjes, lunchzaken en restaurants. Je bent zo in de Food- en Filmhallen, en het Vondelpark. En ook in het Westerpark ben je zo – daar kun je bijvoorbeeld heel fijn sporten.

LOCATIE
Dit appartement ligt ontzettend centraal in het mooie Oud-West. Met de charme van de Jordaan en de Kinkerstraat is dit een droomplekje voor iedere Amsterdammer – of wie zich maar verbonden voelt met deze mooie stad. Je fiets heel makkelijk naar echt ieder ander punt in de stad. Voor parkeren heb je een vergunning nodig; maar eenmaal in het bezit van een vergunning is er genoeg parkeerplek op straat. Verder heb je zo vijf tramlijnen om de hoek die je door de hele stad verplaatsen, en er zitten veel bushaltes in de buurt.

WOONOPPERVLAKTE
Het woonoppervlak bedraagt 41m².
De woning is door een extern bureau ter plekke ingemeten conform NEN2580; dit rapport is ter inzage beschikbaar.

VVE
Het betreft hier een professioneel beheerde vereniging van eigenaren (Pro VvE Beheer), bestaande uit 4 leden. De maandelijkse bijdrage is € 75,-.

Het appartement is gelegen op eigen grond!

Algemene Informatie

Adres
Kinkerstraat 14-2
Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Liggingen
In centrum
Woonopp.
41 m2
Inhoud
131 m3

Comfort

Dak type
Plat dak
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd

Indeling

Kamers
2
Slaapkamers
1

Wat is mijn huis waard?

Benieuwd naar de waarde van je huis? Ontvang binnen 24 uur gratis een indicatie van de waarde.

Vraag direct aan

Plan een bezichtiging voor dit huis