VERKOCHT
€ 1.287.500,- k.k.

Muiderlaan 327, Amsterdam

300 m2 - 9 slaapkamers - bouwjaar 2022

Waanzinnig en zeer uniek geheel woonhuis van 300 m2 met een ruime zonnige achtertuin en 4 parkeerplaatsen op eigen terrein. De huidige eigenaren hebben de woning in 2 gedeelten opgesplitst.

Bij binnenkomst beneden linksaf, komt u in een ongekende luxe terecht van 3 woonlagen. Beneden de gigantische woonkamer met hoge plafonds en volop luxe en mooie materialen, de eerste verdieping met 3 slaapkamers, luxe badkamer en balkon op de tweede verdieping nog eens 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een balkon.

Bij binnenkomst beneden kunt u ook rechts de trap op. U loopt dan direct door naar de derde verdieping. Daar treft u eigenlijk een losstaand een volledige woning aan. Een open keuken met een woonkamer en balkon en een slaapkamer. Nog een trap omhoog en u komt op de vierde verdieping. Nog eens 3 slaapkamers, een badkamer en een berging. Uiteraard ook op deze verdieping weer een balkon.

Het woonhuis is dus verdeeld over 4 verdiepingen (5 woonlagen) en heeft dus twee gedeelten; 1 huis super-de-luxe van ca 180 m2 en een appartement op 3 en 4 van circa 120 m2. Denk eens aan de mogelijkheden!

Voorzien van maar liefst 16 zonnepanelen!

Bekijk de foto’s en de plattegronden en u bent overtuigd dat u moet komen kijken. Wij nemen graag de tijd voor u!

Erfpacht:
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam. Het is een eeuwigdurend erfpachtrecht. Het betreft waarop de algemene bepalingen van 2016 van toepassing zijn. De canon bedraagt € 10.349,- per jaar..

Locatie:
De Muiderlaan is gelegen op Centrumeiland op IJburg. Een prachtige plek nabij de hippe- en populaire strandtent “Blijburg”. IJburg biedt een goed en divers aanbod van scholen, veel winkels, een ruim opgezet Diemerpark, veel sportgelegenheden en goed openbaar vervoer. Het Centrum ligt op slechts 20 minuten afstand met tram 26. De Ring A-10 is makkelijk te bereiken door middel van afslag S114 met aansluitingen op de A1, A2 en A9.

Bijzonderheden:
– Vier parkeerplaatsen op eigen terrein.
– Voorzien van maar liefst 16 zonnepanelen!
– Ruime en fraai aangelegde tuin gelegen op het Zuidwesten.
– Bouwjaar 2023
– Conform NEN2580 bedraagt de totale woonoppervlakte 300 m2.
– Energiezuinig gebouwd, met HR++ glas, stadsverwarming en gasvrij.
– Oplevering; in overleg.

Algemene Informatie

Adres
Muiderlaan 327
Koopprijs
€ 1.287.500,- k.k.
Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht
Woonopp.
300 m2
Inhoud
1.141 m3
Perceel oppervlakte
192 m2

Comfort

Dak type
Plat dak
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd

Stedenbouwkundige info

Perceel oppervlakte
192 m2

Indeling

Kamers
11
Slaapkamers
9

Wat is mijn huis waard?

Benieuwd naar de waarde van je huis? Ontvang binnen 24 uur gratis een indicatie van de waarde.

Vraag direct aan

Plan een bezichtiging voor dit huis