VERKOCHT
€ 400.000,- k.k.

Dorpsstraat 48, Landsmeer

98 m2 - 3 slaapkamers - bouwjaar 1919

Unieke kans!

Middenin het dorpscentrum van Landsmeer mogen wij u deze 2-onder-1 kapwoning aanbieden. Doordat de andere helft, van dezelfde eigenaar, ook te koop staat is dit een unieke kans voor velen. Denk aan naast je beste vrienden wonen, ouders die naast hun kinderen willen wonen…. het kan allemaal. Je kunt natuurlijk ook gewoon 1 van beide helften kopen..

In dit geval nummer 48, de linkerkant van de helft van de dubbel.

Eerlijk is eerlijk, het is geen gespreid bedje. Je zult echt nog wel even aan de bak moeten, maar daar is de prijsstelling ook naar. Eenmaal klaar heb je wel echt iets. 98 m2 woonoppervlakte op 191 m2 grond middenin het dorpscentrum van Landsmeer. Zowel de boven- als benedenverdieping bieden ruimte voor vergroting.

De ligging is echt subliem. Schuin tegenover de lekkerste slager van de wereld. 2 stappen verder en je staat op het Raadhuisplein, eerst om je in te schrijven op de Dorpsstraat 48 op het gemeentehuis, maar later tijdens het klussen om een ‘mootgebakken’ vis bij de visboer te halen. Gezellige restaurants, leuke café’s, het zit allemaal binnen handbereik. Als u de andere kant op loopt, komt u eerst langs de ingang van het sportpark, dat later uitkomt in Het Twiske. Een groot parkeerterrein loopt over in het open water van De Breek. Een groot meer, waar men heerlijk recreëert. Eenmaal in het sportpark passeert u de voetbalvereniging, de judovereniging, het openlucht zwembad, de tennisclub en de atletiekclub, om vervolgens bij de bekende molen in Het Twiske uit te komen. Het winkelcentrum is op 4 wandelminuten gelegen.

Kortom; aan de ligging ligt het niet.

De indeling is als volgt;

Nadat je je auto hebt geparkeerd op eigen erf, loop je via de voortuin naar de voordeur. Via de hal kom je inde woonkamer met een open keuken aan de achterzijde. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken, alwaar zich ook het toilet bevindt. Dan is er een overkapt stukje wat u leidt naar de grote stenen berging van bijna 20 m2. De achtertuin is te bereiken via de bijkeuken, of u loopt natuurlijk gewoon via de voor- en zijtuin.

Op de eerste verdieping tref je een drietal slaapkamers aan, een kast en een badkamer v.v. douche.

Bijzonderheden:

– Verkoop bij inschrijving, gunning voorbehouden aan verkoper;
– Verkoper verkoopt het ‘as is’. Ouderdomsclausule, niet bewoningsclausule en asbestclausule van toepassing;
– Nummer 46, de andere helft van de dubbel ook te koop voor € 500.000,- k.k.
– Vergunning en plan voor 2-onder-1 kapwoning aanwezig en op verzoek op te vragen bij de verkopende makelaar.

Algemene Informatie

Adres
Dorpsstraat 48
Koopprijs
€ 400.000,- k.k.
Liggingen
In centrum
Woonopp.
98 m2
Inhoud
363 m3
Perceel oppervlakte
218 m2

Comfort

Dak type
Mansardedak
Isolatievormen
Gedeeltelijk dubbelglas

Stedenbouwkundige info

Perceel oppervlakte
218 m2

Indeling

Kamers
4
Slaapkamers
3

Wat is mijn huis waard?

Benieuwd naar de waarde van je huis? Ontvang binnen 24 uur gratis een indicatie van de waarde.

Vraag direct aan

Plan een bezichtiging voor dit huis