Verkocht o.v.
€ 325.000,- k.k.

Loodskotterhof 4, Amsterdam

80 m2 - 3 slaapkamers

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK BEZICHTIGINGEN TE PLANNEN VOOR DEZE WONING!
DUE TO OVERDUE INTEREST IT IS NO LONGER POSSIBLE TO PLAN VIEWS FOR THIS PROPERTY!

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

WANT TO VIEW? Please request a viewing by Funda, we do not schedule by phone. Requests are called based on the order of receipt. By many requests, it may be that is is not possible to schedule a viewing. You will be put on a reserve list in case someone cancels an appointment.

Op zoek naar een ruim, licht en instapklaar HOEK-appartement met 3 slaapkamers, ruim en zonnig balkon en tuin van ca. 60 m2 op het zuidwesten, gelegen aan een kindvriendelijk groen hofje met uitzicht op prachtige bomen? Dan is dit uw kans!

Het appartement is volledig verbouwd en gerenoveerd in 2017, o.a. alle muren en plafonds zijn opnieuw gestuct, nieuwe keuken met SMEG apparatuur en uniek beton cire werkblad, hangend toilet met beton cire muren, overal nieuwe vloer, alle elektra vervangen en nieuwe aarde getrokken, meterkast uitgebreid met nieuwe groepen, nieuwe kunststof pui met HR++ glas aan balkonzijde, badkamer deels gerenoveerd en nieuwe CV ketel geplaatst.

Locatie:
De hele woonwijk is opgezet als groen en waterrijk woongebied. Vlakbij de wijk zijn voorzieningen voor jong en oud; kinderopvang, een woonzorgcentrum, scholen, sportpark en het Noorderpark zwembad. Het winkelcentrum Boven ’t Y wordt de komende jaren flink uitgebreid en vormt straks het stralende hart van project CAN. Het vrij nieuwe winkelcentrum ‘de Banne’ ligt op loopafstand en is ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Met o.a. 2 supermarkten, twee slagers, een bakker, een visboer, plantenwinkel, twee drogisterijen, een bibliotheek en enkele horeca is dit een meer dan compleet winkelcentrum. De halte van de Noord/Zuidlijn is tevens nabij. De reistijd van het station Noord naar station Zuid is 16 minuten. De ring A-10 is ook gemakkelijk te bereiken. Leuke horeca op enkele minuten fietsen, waaronder De Ceuvel, IJver, Pllek, Noorderlicht en Bacalar. Ook de van der Pek buurt met o.a. Il Pecorino en café Modern alswel de horeca aan het IJ zoals Stork, Hotel de Goudfazant, brouwerij Oedipus, bioscoop FC HYENA en Hangar zijn met de fiets binnen een kwartier te bereiken. Met de fiets bereik je tevens binnen 10 min de NDSM werf, metrostation Noord of Noorderpark en sta je binnen 15 min op de pont naar Centraal Station.

Indeling:
Entree met een lichte woonkamer en mooi uitzicht op het groen. Aan de voorzijde bevindt zich de open nette keuken met inbouwapparatuur. Naast de keuken bevindt zich een inbouwkast voor de aansluiting van de wasmachine/droger en meterkast.

De woning heeft aan de achterzijde 2 slaapkamers (vanuit één toegang tot het balkon en d.m.v. vaste trap toegang tot de heerlijke tuin). Centraal is het toilet gesitueerd en de moderne badkamer is voorzien van douche en wastafel. Aan de voorzijde bevindt zich de 3e slaapkamer.

Men heeft geen onderburen door de bergingen die op de begane grond zijn gelegen.

Erfpacht:
Het gebouw is in 1965 gesplitst in 21 appartementsrechten (woningen) onder de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1937-1955. Het recht van erfpacht kan voor het eerst worden herzien op 31 december 2038, evenals de canon. De jaarlijkse erfpachtcanon is € 155,20 per jaar.

De aanvraag voor het eeuwigdurend vastzetten van de erfpacht is aangevraagd op basis van de gunstige voorwaarden met korting. Dit zal vanaf 2038 ca. € 100,- per jaar bedragen.

V.v.E.:
De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door de leden zelf. De servicekosten zijn € 165,- (incl. voorschot stookkosten) per maand voor de woning en de berging.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 80 m2 (NEN2580 gemeten);
– Groene omgeving;
– Separate ruime berging en vrij parkeren;
– Financieel gezonde VVE;
– 1e verdieping;
– Recentelijk verbouwd en gerenoveerd;
– Energielabel C;
– Zonnig balkon en riante tuin (gebruiksrecht, geen kadastraal eigendom);

Algemene Informatie

Adres
Loodskotterhof 4
Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Liggingen
In woonwijk
Woonopp.
80 m2
Inhoud
251 m3

Comfort

Dak type
Plat dak
Isolatievormen
Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas

Indeling

Kamers
4
Slaapkamers
3

Wat is mijn huis waard?

Benieuwd naar de waarde van je huis? Ontvang binnen 24 uur gratis een indicatie van de waarde.

Vraag direct aan

Plan een bezichtiging voor dit huis