Liendenhof 302

249.000,- k.k.
Woonoppervlakte: 94m2
Inhoud: 306 m3
Aantal kamers: 4 (3 slaapkamers)

Wonen in het best bewaarde geheim van Amsterdam? Ideale ligging in de groenste wijk van Amsterdam: Nellestein!

Een zeer goed onderhouden 4-kamer appartement, gelegen op de derde verdieping met een zonnig balkon op het zuidwesten. Het riante woonoppervlakte is 94m². Bij het appartement hoort een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een berging op de begane grond. Het appartement is gelegen in het complex Nellestein en ligt op korte afstand van de Gaasperplas en het Gaasperpark.

Deze fraaie woning is gelegen aan de rand van Amsterdam, nabij Abcoude en het pittoreske Weesp. Via de afslag Gaasperdammerweg (A-9) komt u bij een reeks wooncomplexen in de rustig gelegen woonwijk ‘Nellestein’. De ruim opgezette woonwijk ‘Nellestein’ is omgeven door groen hetgeen deze leefomgeving bijzonder aantrekkelijk maakt. Er is bij de ruimtelijke opzet eind jaren ’70 bewust door de architecten gekozen voor natuur en leefbaarheid. Gaasperdam is de verzamelnaam voor de woonwijk en het groengebied ten zuiden van de Gaasperdammerweg. Het blauwe hart van Gaasperdam is de Gaasperplas omringd door het Gaasperpark. In Gaasperdam liggen vier woonwijken: Nellestein, Holendrecht, Reigersbos en Gein. Voorzieningen zoals winkelcentra, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn op korte afstand aanwezig. Momenteel wordt de A9 ondertunneld waardoor medio 2020 een nieuw park zal ontstaan.

Indeling:
Via de lift of het centrale trappenhuis bereikt u de derde verdieping: entree met videofoon en meterkast en aparte toiletruimte met hangtoilet en fontein. Vanuit de hal heeft u toegang tot de nette badkamer, welke beschikt over een douchecabine met whirlpool en verschillende douche opties, wastafel, wasmachine- en droger opstelling. Verder is er vanuit de hal toegang tot de twee ruime slaapkamers. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer met open moderne keuken met diverse inbouwapparatuur (inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast). Via de woonkamer heeft u zowel toegang tot het terras als tot de royale hoofdslaapkamer met Frans balkon en aansluitend een walking closet.

Eigen berging op de begane grond en tevens is er een privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 94m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
– Bouwjaar 1979;
– Eigen parkeerplaats en berging;
– C.V.-ketel bouwjaar 2004;
– Ruim balkon op het zuidwesten met weids en groen uitzicht;
– Zeer groen en rustig gelegen;
– Erfpacht afgekocht tot 31-05-2027;
– Servicekosten per maand € 213,76 (appartement en berging + € 25,13 (parkeerplaats);
– O.V. op loopafstand: metro en bus op enkele minuten lopen;
– Oplevering in overleg, kan spoedig.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht. De hierna genoemde bedragen voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie: € 3.552,- direct (excl. notariskosten). Dit aanbod geldt voor een overstap in 2018 en 2019. Daarna gelden andere voorwaarden.