VERHUURD
€ 2.500,- p/m

Huntum 72, Amsterdam

194 m2 - 4 slaapkamers - bouwjaar 1981

**No appointments will be made by phone, if interested, first respond with your profile (income and household composition) you will receive an invitation if you are selected**

Een vrijstaand woonhuis van circa 190m² met aangebouwde praktijk- / werkruimte, enorme tuin en privacy. Gelegen aan een autoluw plein en rondom grenzend aan enorme groenstroken.

Achter de vriendelijke erfafscheiding is een ruime patioachtig zonneterras gelegen en een mogelijkheid voor het parkeren van een auto. Direct valt uw oog op de door de jaren heen aangelegde, verzorgde “groene” tuin.

De entree in de uitbouw brengt u in een ruime hal. Hier vanuit kunt u de praktijkruimte annex werkkamer bereiken of u kiest voor de woning. De woonkamer heeft aan 3 zijden veel glas waardoor u optimaal van de tuin kunt genieten, helemaal in de zomer middels de schuifpui. De semi-open keuken geeft u een prettig contact met de woonkamer en geeft toch een afgeschermde indruk van de typische kook- en keuken nadelen.

Ligging en omgeving
De woning is gelegen aan het ”villa gedeelte” van Huntum. Dit is een gedeelte aan de zuidzijde waar vrijstaande architectonische huizen staan, vrijstaand en 2 onder 1 kap. Direct hieraan ligt het enorme Bijlmerpark. In de directe omgeving is nagenoeg alleen laagbouw.

De ligging is uiterst rustig. Enerzijds doordat in de hele wijk geen doorgaand verkeer plaats vindt, anderzijds door de beschutte ligging van de woning op zich. De ligging is goed te noemen, mede door de enorme inhaalslag die Amsterdam Zuid Oost in zijn algemeen maakt. Wat hier gebeurt aan sloop en nieuwbouw, differentiatie en renovatie is zelden vertoond wereldwijd!

Indeling woning
Begane grond : Entree, hal, praktijkruimte met aangrenzende berging / technische ruimte. Ruime gang, toilet, semi-open keuken, vierkante woonkamer, tuinkamer, semi-open keuken, technische ruimte.
Eerste etage: Via de vaste trap komt u in de centrale gang waaraan 3 slaapkamers
en een badkamer.

Ligging tuin/balkon
De tuin strekt zich uit over de voorzijde (oost), zijkant (zuid) en de achterzijde (west).Er zijn diverse terrassen en de huidige eigenaars hebben de tuin altijd met veel gevoel, liefde en beleid aangelegd en onderhouden.

– Vrijstaande woning
– Niet geschikt voor studenten of delers
– Huurprijs is exclusief stookkosten/water/elektra
– Woning zal gemeubileerd en gestoffeerd worden opgeleverd
– Huurperiode is maximaal 2 jaar, contract model B
– Roken en huisdieren niet toegestaan
– Borg 2 maanden huur
– Beschikbaar per direct

Algemene Informatie

Adres
Huntum 72
Huurprijs
€ 2.500,- p/m
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Woonopp.
194 m2
Inhoud
652 m3
Perceel oppervlakte
300 m2

Comfort

Dak type
Plat dak

Stedenbouwkundige info

Perceel oppervlakte
300 m2

Indeling

Kamers
5
Slaapkamers
4

Wat is mijn huis waard?

Benieuwd naar de waarde van je huis? Ontvang binnen 24 uur gratis een indicatie van de waarde.

Vraag direct aan

Plan een bezichtiging voor dit huis